آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟

سؤال رایجی که اغلب خانواده‌ها می‌پرسند این‌ است که اگر کنسرو ماهی تن را یک‌بار بجوشانند اما باز نکنند و آن را پس از چند روز مصرف کنند آیا نیاز به جوشاندن مجدد دارد یا خیر؟
آیا کنسرو تن را باید مجدد جوشاند؟
کد خبر : ۲۱۵۸۶

به‌علت این‌که احتمال مسمومیت‌زایی کنسروها به‌خصوص کنسرو تن به‌دلیل ترشح سم بوتولیسم وجود دارد باید تمامی کنسروها از زمان جوش‌آمدن آب به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده شود و چون با گذشت زمان، احتمال فعال شدن و ترشح مجدد این سم وجود دارد، بهتر است کنسرو مصرفی پس از گذشت یک روز از جوشاندن مجدد جوشانده شود.

 

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
منبع :
جام جم
مجله زندگی
ارسال نظر