این روزها پالس هایی از بازار به جامعه منتقل می شود که حکایت از سونامی گرانی دارد. با وجود تلاشی که مسئولان دولتی انجام می دهند تا به نوعی گرانی ها را توجیه کنند، مردم به این نتیجه رسیده اند که از دولت رئیسی آبی گرم نمی شود.
مصطفی هاشمی طبا درباره وضعیت اقتصادی کشور گفت: مشکل آنجاست که می خواهیم سیاست های انقلابی در خارج کشور داشته باشیم ولی در داخل می خواهیم سیاست های لیبرالی را ادامه دهیم. دولت قیمت ارز را با کالاهای اساسی مورد نیاز مردم پیوند می زند اما سوءاستفاده گران از این وضعیت منفعت می برند.
وی با بیان اینکه سهمیه بندی کالاها از زمان دولت آقای روحانی باید شروع می شد، افزود: در حال حاضر دو راه بیشتر وجود ندارد یا آنکه دست دولت کاملا باز باشد تا همه کالاها را حتی بیش از میزان تقاضا وارد چرخه مصرف کند یا برای جلوگیری از توزیع ناجور کالاها، یک مکانیزم سهمیه بندی عادلانه طراحی می کردند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه دولت ماه هاست که درباره حذف ارز 4200 حرف می زند، اظهار کرد: امروز نیز چاره ای جز این نیست که دولت کالاهای اساسی را با قیمت ثابت برای مردم سهمیه بندی کند، با این روش هم از خروج بی رویه ارز از کشور جلوگیری می شد و هم آنکه اقلام با قیمت های مناسب دست مردم می رسید اما این کار را انجام نمی دهد چون می خواهد بگوید «همه چیز بر وفق مراد است.»
وی درباره نگاه مردم به دولت سیدابراهیم رئیسی ادامه داد: سرمایه اجتماعی دولت امروز کلا از بین رفته است و خیلی قابل اتکا نیست یعنی مردم دیگر هیچ اعتمادی به کارها و برنامه های دولت ندارند؛ البته این طور هم نیست که آقای رئیسی بتواند کار خاصی کند. ما نفت را در شرایط تحریم ارزان می فروشیم و معلوم نیست پولش را چگونه به کشور بر می گردانیم.
هاشمی طبا بیان کرد: امروز کشور با یک قاچاق عجیب داخل به خارج رو به رو هستیم یعنی کالاهایی اعم از سوخت، آرد و اقلام غذایی که با قیمت ارزان در ایران بفروش می رسند، به خارج قاچاق می شوند بنابراین دولت چاره ای ندارد جز آنکه کالاهای مشخصی را بدون رودربایسی سهمیه بندی کند.