مرد عربی که با ۵۳ زن ازدواج کرده است، میگوید که با چندهمسری، در جستوجوی همسری کامل است تا به ثبات در زندگی برسد. ابوعبدالله پس از انتشار کلیپی در مورد تجربه ۵۳ ازدواج خود در طول ۴۳ سال زندگی متاهلیاش، به عنوان اولین مرد “چندهمسر قرن” معرفی شد.
این مرد ۶۳ ساله عربستانی پس از بازگویی تجربه ازدواج با ۵۳ زن در شبکه های اجتماعی سر و صدای زیادی به پا کرده است.
ابوعبدالله در جست و جوی یک زن کامل و بی عیب و نقص بود. او ادعا می کرد که می خواهد زندگی خود را با یک زن کامل بگذراند. به گفته عبدالله، او در ازدواج های متعدد خود به دنبال لذت شخصی نبوده است، بلکه به دنبال ثبات و آسایش روانی بود.
او تایید کرد که اکنون با یک زن ازدواج کرده است و فعلا قصد ازدواج مجدد ندارد.
ماجرای اولین ازدواج و ازدواج های بعدی
ابوعبدالله با این ۵۳ زن در فواصل زمانی مختلف ازدواج کرد، اما برای اولین بار در سن ۲۰ سالگی، زنی که شش سال بزرگتر از خودش بود را به ازدواج خود درآورد.
در حالی که برخی از این ویدئو تمجید کردند، برخی دیگر گفتند کاری که او انجام داده باعث افتخار نیست و از او انتقاد کردند.
ابوعبدالله گفت: «وقتی برای اولین بار ازدواج کردم، قصد نداشتم با بیش از یک زن ازدواج کنم، زیرا احساس راحتی می کردم و بچه دار می شدم. اما پس از مدتی مشکلاتی پیش آمد و در ۲۳ سالگی تصمیم به ازدواج مجدد گرفتم. تصمیم خود را به همسرم اطلاع دادم. وقتی بین همسر اول و دومش مشکلی پیش آمد تصمیم به ازدواج سوم و چهارم گرفت و پس از مدتی زن اول و دوم را طلاق دادم.»
عبدالله بعد از نزاع بین او و همسر چهارمش، سومی را طلاق داد.
به گزارش روزنامه عربی سبق، عبدالله در جستجوی زنی بود او را در زندگی خوشبخت کند. او حتی پس از طلاق از همسر چهارم خود به ازدواج ادامه داد.
آقای ابوعبدالله توضیح داد که ثبات در ازدواج با یک زن مسن حاصل می شود نه با یک زن جوان! به گفته او، حداقل مدت ازدواجش فقط یک شب بوده و تمام ازدواج هایش سنتی بوده است.
در حالی که بیشتر ازدواجهای عبدالله با زنان سعودی بود، اما تصمیم گرفت با یک زن خارجی ازدواج کند. برای همین به خارج از پادشاهی عربستان سعودی سفر کرد و ۳ تا ۴ ماه برای کار خود دور از کشورش زندگی کرد.
تعداد ازدواج های چندهمسری در پادشاهی عربستان سعودی و جهان عرب و اسلام به طور پیوسته کاهش یافته است. زیرا مردم سبک زندگی معاصرتری را انتخاب کرده و در خانه های کوچکتر زندگی می کنند.
افزایش هزینه های زندگی و تقاضا برای فرزندآوری، آموزش، بهداشت و حمل و نقل نیز از عوامل موثر در کاهش است.