گرم مزاجان مرزه و ترخون را با احتیاط مصرف کنند.
این متخصص طب سنتی عنوان کرد: کسانی که گرم مزاج هستند نباید بیش از اندازه مرزه و ترخون مصرف کنند چرا که درجه گرمی سبزیهای یاد شده بسیار زیاد است و موجب افزایش گرمی بدن گرم مزاجان میشود.
میرکریمی ادامه داد: توصیه میکنم که گرم مزاجان در کنار مرزه و ترخون از سبزی خرفه نیز استفاده کنند چرا که خرفه سرد وتر است و مصرف آن موجب تعادل گرمی مرزه و ترخون میشود.
ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است.
وی افزود: ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است چرا که سکسکه به دلیل خوب نجویدن غذا، تند غذا خوردن و آب خوردن یا هر نوع نوشیدنی همراه با غذاست.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: نعناع در رفع بیماریهای گوارشی سبزی بسیار عالی است و خیلی سفارش شده است و شاید معروفترین گیاهی باشد که در عرصه طب سنتی ایران خاصیت زیادی دارد.
سبزی نعناع و عرق آن برای مبتلایان به ریفلاکس مضر است
میرکریمی گفت: در مصرف نعناع باید کمی دقت شود چرا که میتواند برای برخی از افراد ضرر داشته باشد. مواد موثره نعناع عضلات را از اسپاسم خارج میکند و میتواند عضلات محل اتصال مری و معده را شل کند و برای کسانی که بیماری ریفلاکس دارند توصیه میکنیم از نعناع استفاده نکنند.
وی خاطرنشان کرد: نعناع و ترخون اشتهاآورهای بسیار خوبی هستند این درحالی است که تُرُب و تره ضدّ اشتها هستند و پیازچه نیز به اشتها آسیب وارد میکند.