بیتکوین در ۲۴ ساعت قبلی افتوخیز محدودی حوالی مرز ۲۹ هزار دلار داشته و نوسان روزانه آن در یک بازه ۱۷۵ دلاری خلاصه میشود. رهبر بازار ارز دیجیتال بازدهی روزانه مثبت دودهم درصد را بهثبت رسانده و بهتبع آن، اتریوم و بقیه آلتکوینها هم شبانهروز آرام و کسلکنندهای را تجربه کردند. ارزش اتریوم بهعنوان دومین ارز دیجیتال مهم دنیا درمقایسه با دیروز دودهم درصد رشد داشته و بازدهی روزانه ریپل، دوجکوین، کاردانو، سولانا و ترون که جزو ۱۰ ارز دیجیتال برتر دنیا بهحساب میآیند، بین منفی ۱.۵ درصد تا مثبت ۱.۵ درصد تخمین زده میشود.
قیمت بیتکوین؛ ۲۹ هزار و ۱۰۰ دلار
قیمت لحظهای بیتکوین صبح امروز دوشنبه ۱۶ مرداد ۲۹ هزار و ۱۰۰ دلار یعنی یک میلیارد و ۴۶۱ میلیون تومان بهثبت رسید. درمقایسه با صبح دیروز که بیتکوین ۲۹ هزار و ۵۰ دلار ارزش داشت، قیمت آن ۵۰ دلار ارتقا پیدا کرده و در این مدت رفتوبرگشتهای بیتکوین بین دو محدوده ۲۸ هزار و ۹۷۵ دلار تا ۲۹ هزار و ۱۵۰ دلار بوده است.
بیتکوین نسبت به هفته قبل که ۲۹ هزار و ۴۰۰ دلار معامله میشد، افت قیمت یک درصدی را تجربه میکند و درقیاس با یک ماه قبل هولدرهای آن ضرر سه درصدی را متحمل شدند. چون آن موقع بیتکوین روی پلههای ابتدایی کانال ۳۰ هزار دلار حضور داشت. باوجود افتوخیز کسلکننده بیتکوین در بازههای روزانه، هفتگی و ماهانه اگر به یک سال قبل برگردیم، متوجه رشد قیمت تقریبا ۲۷ درصدی آن میشویم.
بیتکوین بادراختیار داشتن ۵۶۴ میلیارد دلار از سرمایه فعلی بازار، سهم تقریبا ۴۶ درصدی را مال خود کرده و فقط در ۲۴ ساعت قبلی حولوحوش ۷.۵ میلیارد دلار بابت خریدوفروش بیتکوین جابجا شده است.
قیمت اتریوم؛ هزار و ۸۳۵ دلار
قیمت اتریوم صبح امروز دوشنبه ۱۶ مرداد به هزار و ۸۳۵ دلار رسید تا بازدهی روزانه آن مثبت دودهم درصد باشد. صبح دیروز خرید اتریوم هزار و ۸۳۰ دلار هزینه داشت و در این مدت که پنج دلار به قیمت اتریوم اضافه شده شاهد نوسان آن بین دو محدوده هزار و ۸۲۵ تا هزار و ۸۴۵ دلار بودیم.
اتریوم در بازههای هفتگی، ۱۴ روزه و ماهانه هم رفتاری مثل بیتکوین داشته است و افتوخیز محدودی را تجربه کرده است. هولدرهای اتریوم نسبت به هفته قبل که این ارز دیجیتال هزار و ۸۶۵ دلار ارزش داشت، ۱.۵ درصد ضرر کردند. نسبت به دو هفته قبل قیمت اتریوم ۱.۸ درصد افت داشته و نمودار اتریوم بازدهی ماهانه آن را منفی ۱.۱ درصد نشان میدهد.
قیمت اتریوم البته نسبت به یک سال قبل حدود ۱۰ درصد رشد داشته است. آن موقع یعنی نیمه مرداد پارسال هر واحد اتریوم هزار و ۷۷۰ دلار ارزش داشت و الان نسبت به آن روزها حدود ۶۵ دلار ارتقا پیدا کرده است.
اتریوم با سهم تقریبا ۱۸ درصدی از بازار بعد بیتکوین بزرگترین رمزارز بزرگ دنیاست و حجم کل معاملات آن به حدود ۲۲۰ میلیارد دلار رسیده است. تریدرهای بازار هم درعرض ۲۴ ساعت قبلی چیزی نزدیک سه میلیارد دلار بابت خریدوفروش اتریوم بین خودشان جابجا کردند.
قیمت انواع ارز دیجیتال سرشناس
ریپل، دوجکوین، کاردانو، سولانا و ترون جزو ۱۰ ارز دیجیتال برتر دنیا محسوب میشوند و در ۲۴ ساعت قبلی بازدهی آنها بین مثبت ۱.۵ تا منفی ۱.۵ درصد بوده است.
سولانا که اوضاع بهتری داشته، بازدهی مثبت ۱.۵ درصد را تجربه میکند. قیمت هر واحد سولانا در این مدت از ۲۲.۹ دلار به ۲۳.۲ دلار (یک میلیون و ۱۷۰ هزارتومان) رسیده است.
ارزش دوجکوین، کاردانو و ترون حدود نیمدرصد کاهش پیدا کرده است. دوجکوین که با نماد DOGE و سهم تقریبا هشتدهم درصدی از بازار درحال حاضر هفتمین ارز دیجیتال مهم دنیاست، صبح امروز ۰.۰۷۵ دلار معامله میشد و دیروز ۰.۰۷۶ دلار ارزش داشت.
قیمت کاردانو که از نظر تسلط به بازار دقیقا پشتسر دوجکوین در جایگاه هشتم ایستاده، در این مدت از ۰.۲۹۴ دلار به ۰.۲۹۳ دلار رسیده و ارزش ترون از ۰.۰۷۷ دلار به ۰.۰۷۶ دلار تنزل پیدا کرده است. ریپل هم با ثبت بازدهی منفی ۱.۵ درصد بدترین عملکرد روزانه را بین ۱۰ ارز دیجیتال برتر بازار داشته و ارزش آن از ۰.۶۳ دلار به ۰.۶۲ دلار رسیده است.