اضافه‌کاری ۱۰۰ میلیونی یک مدیرعامل!

با ورشکستگی و تعطیلی احتمالی فروشگاه رفاه که حاصل عملکرد مدیران فعلی این فروشگاه است، نه تنها هزاران کارگز زحمتکش این مجموعه بیکار می‌شوند بلکه بخش زیادی از مردم ما که مایحتاج زندگی خود را از این فروشگاه‌ها تهیه می‌کنند نیز سرگردان خواهند شد.
اضافه‌کاری ۱۰۰ میلیونی یک مدیرعامل!
کد خبر : ۴۳۳۳۴
اضافه‌کاری ۱۰۰ میلیونی یک مدیرعامل!

فروشگاه رفاه به عنوان یکی از باسابقه‌ترین فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور سال ۱۳۷۴ تاسیس شد و تا سال ۹۳ بنگاه اقتصادی سودآوری محسوب می‌شد، اما با مدیرعاملی فرشید گلزاده مشاور سابق محمدرضا عارف که با فیش حقوق نجومی بیشتر وقت خود را برای تحصیل در انگستان سپری می‌کرد این فروشگاه با کاهش سود و سوءمدیریت مواجه شد.
این فروشگاه اسفند ۹۵ حدود ۲۰ درصد و فروردین ۹۶ بیش از ۴۲ درصد سهام آن با بهای بسیار کم و تقسیط شده به شرکت‌های بازتاب سهام توس و سپهر نوید آفرین واگذار شد، به‌نحوی که مالکان آن‌ها از بدهکاران کلان بانکی بوده و متهمان پرونده اکبر طبری و ارز ۴۲۰۰ تومانی نیز هستند.
تراژدی رفاه، از زیاندهی تا تعدیل اجباری

درهمین راستا برای کسب اطلاعات بیشتر با گزارشگر مربوطه ارتباط گرفتیم که وی ضمن اشاره به عملکرد مدیران فروشگاه رفاه اظهار کرد: صورت‌های مالی رفاه طی سالیان اخیر نشان می‌دهد که این مجموعه نه‌تن‌ها سودآور نبوده بلکه طبق گزارش سازمان حسابرسی از سال ۹۹ دچار زیان عملیاتی هم شده است که ناشی از سوءمدیریت مدیران است.
وی به عدم امنیت شغلی کارگران فروشگاه اشاره کرد و افزود: اواخر خرداد سال جاری با جمع‌آوری وین‌مارکت‌ها به‌عنوان واحد‌های تجاری کوچک حدود سه هزار نفر از کارکنان رفاه تعدیل شدند، همچنین گاهی قرارداد کارگران به‌صورت یک‌طرفه از سوی رفاه فسخ می‌شود که با طرح شکایت در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کار برمی‌گردند.
اضافه‌کاری ۱۰۰ میلیونی جایزه مدیرعامل محکوم شده

این گزارشگر از مسدودی حساب‌های بانکی فروشگاه رفاه به دلیل بدهی‌های کلان خبر داد و گفت: برخی تامین‌کنندگان کالا به‌دلیل بدهی دیگر حاضر نیستند محصولات خود را به فروشگاه‌های رفاه ارائه کنند، همچنین شکایت برخی شرکت‌ها موجب مسدودی حساب‌های بانکی این فروشگاه شده است که شنیده‌ها حاکی از آن است که حقوق پرسنل از طریق حساب شخصی یکی از اعضای هیئت مدیره پرداخت می‌شود.
وی همچنین از واریز زودتر از موعد حقوق مدیرعامل علیرغم تاخیر در پرداخت حقوق سایر کارکنان شرکت خبر داد و اضافه کرد: حقوق تیرماه کارکنان طبق گزارش یکی از کارمندان مالی ستاد فروشگاه رفاه روز ۱۹ مرداد پرداخت شد، درحالی که دو روز قبل آن یعنی ۱۷ مرداد، حتی حقوق مردادماه مدیرعامل نیز پرداخت شده بود، همچنین حقوق تیرماه این مدیر در خرداد پرداخت شده بود که این تبعیض باید به گوش کارگران این فروشگاه برسد..
این منبع اگاه درباره فیش عجیب مدیرعامل توضیحاتی داد و خاطرنشان کرد: مدیرعامل رفاه طبق فیش حقوقی تیرماه حدود ۱۰۰ میلیون اضافه‌کاری دریافت کرده است که براساس گزارش کارشناس مالی فروشگاه اگر این حقوق در خرداد ماه پرداخت شده باشد، چگونه قبل از شروع ماه ۳۹۰ ساعت اضافه‌کاری برای وی درنظر گرفته شده است؟
راساس آنچه مطرح شد، فروشگاه رفاه با سهامدارانی که در پرونده‌های اخلال در نظام اقتصادی، مجرم هستند با سوءمدیریت دچار مشکلات فراوانی شده و به دلیل بدهی‌های کلان حساب‌های بانکی آن مسدود شده است که موجب تعدیل کارگران و تاخیر در پرداخت حقوق آن‌ها شده است، با این حال مدیرعامل این فروشگاه حدود ۱۰۰ میلیون اضافه‌کار در فیش حقوقی خود قبل از اتمام ماه دریافت می‌کند که این روند موجب آسیب به شرکت‌های تامین کننده کالای اساسی نیز می‌شود و دستگاه‌های نظارتی باید در راستای بهبود وضع موجود این فروشگاه زنجیره‌ای اقدامات قانونی و قاطع خود را به کار گیرند.

این گزارشگر هشدار داد: با ورشکستگی و تعطیلی احتمالی این فروشگاه که حاصل عملکرد مدیران فعلی این فروشگاه هست، نه تنها هزاران کارگز زحمتکش این مجموعه بیکار می‌شوند بلکه بخش زیادی از مردم ما که مایحتاج زندگی خود را از این فروشگاه‌ها تهیه می‌کنند نیز سرگردان خواهند شد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
منبع :
فارس
مجله زندگی
ارسال نظر