روزنامه همشهری از افزایش قیمت کلهپاچه و نجومی شدن قیمت آن خبر داده است.
در حال حاضر، طبق نرخنامه میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران، نیم دست کلهپاچه خام گوسفندی ۲۸۰هزار تومان است. قیمت هر دست کلهپاچه در قصابیهای تهران هم بین ۴۵۰ تا ۵۰۰هزار تومان است که این قیمت در سوپرهای گوشت آنلاین به ۶۰۰ تا ۶۹۰هزار تومان افزایش مییابد.
این روزنامه افزوده است: قیمتهایی که در بالا عنوان شد، قیمت کلهپاچه خام است و یک دست کامل کلهپاچه در کلهپزیها بین ۷۰۰ تا ۷۸۵ هزار تومان است. در طباخیهای شهر تهران، یک پرس آبگوشت ساده ۲۰ هزار تومان، آبگوشت ساده با مغز ۵۰ تا ۸۵ هزار تومان، یک پرس سیراب شیردان ۱۰۰ تا ۱۲۵ هزار تومان، یک دست کامل سیراب شیردان ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزارتومان، پاچه جفتی ۱۰۰ هزار تومان، زبان ۱۳۰ تا ۱۵۰ هزار تومان، مغز یک عدد ۱۰۰ تا ۱۳۰ هزار تومان، آب مغز ۵۵ هزار تومان، یک پرس گوشت ۱۱۰ تا ۱۵۰ هزار تومان و یک عدد چشم ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان است. قیمت نان سنگک هم ۵ تا ۹ هزار تومان است.