همچنین سبوس های غلات نیز حاوی این ویتامین ها می باشند و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کنند. بنابراین از مصرف این مواد غذایی غافل نشوید.
سرطان بیماری است که در دستگاه های مختلف بدن ایجاد شده و انواع مختلفی دارد. بسیاری از سرطان ها از رشد سریع سلول های نابالغ در قسمت های متفاوت، مانند دستگاه گوارش(مری، معده، روده ی بزرگ) منشا گرفته و مشکلات جدی برای بیمار ایجاد می کنند. هرچند بسیاری از آن ها منشآ ژنتیک یا زمینه فامیلی دارد ولی گروه کثیری از آنها وابسته به عوامل محیطی و موادغذایی هستند.
مواد موجود در سوسیس، کالباس، مواد نگهدارنده و رنگی و رادیکال های آزاد باعث تغییرات در سطح سلولی شده و در نتیجه موجب بروز سرطان می شوند. با توجه به درمان سخت و طولانی این بیماری، پیشگیری می تواند بهترین انتخاب باشد. بنابراین طبق مطالعات، اثبات شده است که مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین های Cو Eو A و فلاونوئیدها و پلی فنل ها به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی از بروز سرطان جلوگیری می کند. این ویتامین ها در کلم بروکلی، فلفل سبز، اسفناج، جوانه گندم، زعفران،و گوجه فرنگی یافت می شوند.
همچنین سبوس های غلات نیز حاوی این ویتامین ها می باشند و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کنند. بنابراین از مصرف این مواد غذایی غافل نشوید.