گزینههای زیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا بتوانید میل به شیرینی خود را کنترل کنید.
انسان میل ذاتی به خوردن شیرینی جات دارد. کربوهیدراتهای ساده نواحی از مغز را فعال میکنند که اندورفین یا هورمونهای حس خوب فعال میکنند.
خوردن شیرینی و شکر ممکن است جذاب باشد، اما مشکل این است که ما مقدار زیادی شکر اضافه میخوریم. بر اساس دادههای ملی مصرف غذا، در حال حاضر به طور متوسط یک فرد بالغ روزانه حدود ۱۷ قاشق چای خوری (۲۷۰ کالری یا ۶۸ گرم) شکر افزوده میخورد!
انجمن قلب آمریکا توصیه میکند که زنان شکر اضافه شده را به ۶ قاشق چایخوری (۱۰۰ کالری یا ۲۵ گرم) در روز و مردان به ۹ قاشق چایخوری (۱۵۰ کالری یا ۳۶ گرم) محدود کنند.