چگونگی صدور احکام معلمان اعلام شد

دستورالعمل تشکیل کارگروه‌های اجرایی و تخصصی هیات‌های ممیزه قانون نظام رتبه‌بندی معلمان به ادارات کل آموزش و پرورش استان‎ها ابلاغ شد.
چگونگی صدور احکام  معلمان اعلام شد
کد خبر : ۵۴۹۳

معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش دستورالعمل تشکیل کارگروه‌های اجرایی و تخصصی هیات‌های ممیزه قانون نظام رتبه‌بندی معلمان را ابلاغ کرد.

معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در راستای اجرای هرچه سریع‌تر و دقیق‎تر قانون نظام رتبه‌بندی و با استناد به تبصره ذیل ماده۲۰ آیین نامه اجرای قانون مذکور، دستورالعمل تشکیل کارگروه‌های اجرایی و تخصصی هیات‌های ممیزه قانون نظام رتبه‌بندی معلمان را به ادارات کل آموزش و پرورش استان‎ها ابلاغ کرد.

بر این اساس؛ هیات‌های ممیزه استان، شهرستان، منطقه و ناحیه مطابق مفاد قانون، آیین‌نامه اجرایی مربوط و موارد ذکرشده در این دستورالعمل باید در اسرع وقت نسبت به تشکیل کارگروه‎ها و اجرای دقیق رتبه‌بندی و صدور احکام کارگزینی مشمولان حداکثر تا ۲۰ آبان ماه سال جاری اقدام کنند.

در بخش‎هایی از این دستورالعمل آمده است:

مرجع و مسئولیت اصلی بررسی، تعیین امتیاز نهایی و تعیین رتبه مشمولان و حسن اجرای مقررات مربوط با هیأت‌های ممیزه موضوع ماده ۷ قانون نظام رتبه بندی معلمان است که باید با استفاده از ظرفیت حداکثری کارگروه‎های اجرایی و تخصصی انجام شود.

هیأت ممیزه مرکزی، استان، شهرستان، منطقه و ناحیه موظف ‌است پس از بررسی موارد، مفاد فرم‎های مربوط، امتیازات مکتسبه و رتبه هر یک از مشمولان را در قالب صورت‌جلسه‌ای که از سامانه رتبه بندی گرفته می‌شود، تنظیم، تأیید و امضاء ‌کند. اصل این صورت‌جلسه در پرونده پرسنلی فرد بایگانی و تصویر آن در سامانه رتبه‌بندی بارگذاری می‌شود.

به‌منظور تسریع در اجرای رتبه‌بندی، هر هیأت‎ ممیزه در سطوح مختلف حداقل چهار کارگروه اجرایی (اصلی) شامل «آموزش متوسطه»، «آموزش ابتدایی»، «فرهنگی- پرورشی» و «تربیت‌بدنی و سلامت» با مسئولیت مستقیم معاونت‎های مربوط تشکیل می‎شود.

به‌منظور ارتقای کیفیت و حکمفرما کردن نگرش تخصصی در ارزیابی‌ها، کارگروه آموزش متوسطه با استفاده از ظرفیت گروه‎های آموزشی نسبت به تشکیل کارگروه‎های تخصصی هیأت ممیزه اقدام می‌کند.

کارگروه‎های تخصصی متناسب با عناوین شغلی و درسی هر دوره و با تصویب هیأت ممیزه تعیین می‌شوند. تعداد اعضای کارگروه فرعی ۵ نفر است و میانگین امتیاز ثبت شده توسط هر یک از آن‎ها به عنوان امتیاز فرد مشمول قانون تعیین و به هیأت‎های ممیزه پیشنهاد می‌شود.

با توجه به تعداد معلمان دوره ابتدایی، هیأت‎های ممیزه شهرستان/ ناحیه/ منطقه می‎توانند ذیل کارگروه اجرایی (اصلی) آموزش ابتدایی نیز به تناسب تعداد معلمان، کارگروه‎های تخصصی (فرعی) تشکیل دهند. تعداد و اعضای این کارگروه‎ها نیز به تصویب هیأت ممیزه مربوط می‎رسد.

در تشکیل کارگروه‌‎های تخصصی و فرعی تا حد امکان از ظرفیت استادان دانشگاه فرهنگیان، معلمان و مدیران مدارس باتجربه و خوشنام و اعضای گروه‎های آموزشی و کارشناسان خبره استفاده شود.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
منبع :
عرشه
مجله زندگی
ارسال نظر
نظرات بینندگان
معلم
ارسالی در
چقدر میخواهید معلمان را گول بزنید تاکی اینقدر معلمان ک بقول خودتان آینده سازهستند باید کوچک باشند مگر تموم کارمندان دیگر رتبه بندی میشوند ک حقوقشان افزایش مییابد واقعا کار بلد نیستید هی وقت تلف نکیند معلم باید درس بدهد ونتیجه کارش تولید وپرورش نسل آینده هست
نیرو خدماتی رسمی
ارسالی در
نوری خیلی کوری که فقط معلم را فرهنگی میگی پس عدالتت کجا رفته
ناشناس
ارسالی در
بخدا خجالت آوره ، سالهاست شب و روز این اجرای حکم فرهنگیان تو بوق و کرنا و هیچ خبری نیست، متاسفم برای این مسئولين بی لیاقت بخصوص وزیر ناتوان
محمد
ارسالی در
به فکر معلمان بازنشسته ۱۴۰۰ باشید یکسال انتظار پاداش پایان خدمت خودشان یا اونها مهره های سوخته اند بعد رتبه بندی اجرا شود