شاید باور کردنش سخت باشد، اما این شمعهای روی کیک تولد با رنگهای بسیار جذاب میتواند خطرات پنهانی را نیز در پی داشته باشد. حتماً با نگاه کردن به آنها این موضوع به ذهنتان خطور کرده باشد و یا شاید با دیدن این صحنهها فقط دلتان بخواهد آرزو کنید و اصلاً نتوانید نبود آنها روی کیک تولد را تصور کنید، اما باید کمی واقع بین باشید.
مطالعات جدید نشان میدهد که قبل از این کار و خوردن قسمتی از کیکی که روی آن شمع قرار گرفته است، کمی فکر کنید و البته منظور ما این نیست که حتماً باید سنتهای خود را تغییر دهید، اما بهتر است که کمی در مورد این موضوع اطلاعات کسب کنید.
این خبری نیست که همه منتظرش بودیم پس باید کمی صادقانه به موضوع نگاه کرد. آیا تا به حال راجع به این موضوع فکر کرده بودید که شمع روی کیک بتواند عامل بیماری باشد؟
تمام اتفاقات موجود در جشن ها، شادیها با افکار ما هماهنگ نیستند و گاهی اوقات باکتریهایی در این مجلس وجود دارند که ما متوجه آن نیستیم، اما دانشمندان این موضوع را کشف کردند که تقریباً با فوت کردن شمع روی کیک جرمهای موجود روی آن حدود ۱۵۰۰ درصد افزایش پیدا میکند.
برای اثبات این مسئله محققان شمعها را روی یک فویل قرار دادند و زیر آن یخ گذاشتند و سپس شروع به شمردن باکتریها با دستگاه کردند و سپس مقداری آب استرلیزه را به یخ زیر شمعها اضافه کردند و اجازه دادند که جرمها شروع به رشد کنند و نتیجه واقعا تعجب برانگیز بود که فوت کردن شمعها باعث شد تا تعداد باکتریها ۱۵ برابر شود و حتی در بعضی موارد تا ۱۲۰ برابر هم باکتریها افزایش پیدا کرده بودند و این موضوع به این معناست که نتایج میتواند برای هر فرد متفاوت باشد.
بعضی از افراد یک اقیانوس باکتری را انتقال میدهند، در حالی که دیگران هرگز این اتفاق در بدنشان رخ نمیدهد. دانشمندان همچنین به این موضوع اشاره کردند که فوت کردن شمعها نگرانی بزرگ برای سلامتی فرد محسوب نمیشود، اما باید سعی کنیم که به یاد داشته باشیم چند بار این کار را انجام دادیم و چند ماه بعد از آن دچار مریضی شدیم.
پس به طور کلی میتوان گفت که خوردن کیک تولد مشکلی ندارد حتی اگر این مقاله را خوانده باشید، اما احساس عمومی ما چیزهایی را به ما میگویند که خودمان درونا مایل باشیم که شمعها را از روی کیک برداریم یا حداقل آن را روی کیک فوت نکنیم.