۱۰ تمرین ورزشی برای مغز

ده تمرین ساده برای تقویت مغز در این مطلب به شما معرفی می‌شود
۱۰ تمرین ورزشی برای مغز
کد خبر : ۶۱۹۵۴

۱) کرال پای متقابل، یکی از تمرینات ورزشی برای مغز است که به هجی کردن، نوشتن، گوش دادن، خواندن و درک مطلب به وسیله‌ی هماهنگی در قسمت راست و چپ مغز کمک می‌کند.

روش اجرا:

* بایستید یا دراز بکشید. دست راستتان را در کنار بدنتان قرار دهید و و زانوی چپ تان را تا جایی که می‌توانید بالا بیاورید و با دست راستتان آن را لمس کنید سپس این حرکت را با دست چپ و زانوی راست انجام دهید برای دستیابی به نتیجه‌ی دلخواه این تمرین را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه انجام دهید.

۲) کلید‌های مغز: این ورزش مناسب برای مغز، جریان خون به سمت مغز را افزایش می‌دهد. جریان اضافی خون، آب اضافه، مغز را راه اندازی می‌کند، تمرکز ضروری مغز را برای یادگیری و عملکرد بهبود می‌بخشد.

* روش انجام این حرکت به این صورت است که یک دست به اندازه‌ای از هم باز کنیم که انگشت شست و انگشت اشاره مانند شکل L انگلیسی را به وجود بیاورند.

* انگشت اشاره و شستتان را در دو طرف استخوان جناق سینه قرار دهید؛ و به آرامی فشار دهید.

* در همان زمان دست دیگرتان را بر روی نافتان و شکمتان بگذارید؛ و این قسمت‌ها را برای ۲ دقیقه فشار دهید.

۳) هشت متحرک: تمرکز بینایی و حرکت چشمی را برای خواندن بهبود می‌بخشد.

* بدن را در یک نقطه با سطح چشم تراز کنید، این قسمت نقطه میانی ۸ انگلیسی می‌باشد.

* برای ترسیم هشت انگلیسی حالتی راحت را برای بدن انتخاب کنید، و عرض و ارتفاع را به میزان راحتی تان تنظیم کنید.

* با نقطه‌ی میانی شروع کنید و بر خلاف جهت عقربه‌های ساعت حرکت کنید، بالا، رو و اطراف. سپس هم جهت با عقربه‌های ساعت: بالا، رو، اطراف، و به نقطه‌ی میانی باز گردید.

* همانگونه که چشم‌ها ۸ را دنبال می‌کنند، سر کمی حرکت می‌کند و گردن آرام و بی حرکت باقی می‌ماند. این حرکت را با هر کدام از دستتانتان سه بار تکرار کنید و سپس هر دو دست را با هم به حرکت در آورید.

۴) حرت بازو، یکی از تمرینات ورزشی مغز برای افزایش گستره توجه.

* بازوی چپتان را به بالای سرتان برسانید، و به سمت قفسه سینه بکشید. با دست راستتان زیر آرنجتان را بگیرید.

* حالا به صورت فعالیت ایزومتریک بازوی چپتان با همان حالت قبلی به سمت بالای سرتان ببرید، و به سمت گوشهایتان برسانید. به بازوی چپتان استراحت بدهید و حرکت را با بازوی راستتان انجام دهید. حالا بایستید و بگذارید بازوهایتان با آرامش در دو طرف بدنتان آویزان شوند.

۵) حرکت قلاب تمرینی است که باعث تقویت خلق و کاهش اضطراب می‌شود.

* بایستید یا بنشینید و پای راستتان را از مچ بر روی پای چپتان بگذارید.

* مچ دست راستتان را بر روی مچ دست چپتان بگذارید و اجازه دهید که انگشتان به همدیگر برسند و مچ دست در بالا قرار دارد.

* آرنجتتان را خم کنید و به آرامی به سمت بدنتان بکشید و به وسط سینه تان برسانید؛ و نگه دارید.

* این حالت را نگه دارید سپس به صورت منظم نفس بکشید و این حالت را برای چند دقیقه حفظ کنید. شما باید بعد از انجام این حرکت احساس راحتی کنید.

۶) تفکر کلاهی برای تقویت هجی کردن، حافظه‌ی کوتاه مدت، توانایی شنیدن و تفکر انتزاعی به شما کمک می‌کند.

این تمرین ورزشی برای مغز را با استفاده از انگشت شست و انگشت اشاره با کشیدن و باز شدن به سمت گوشهایتان انجام دهید، از بالای گوش شروع کنید و به آرامی به سمت نرمه‌ی گوش برسانید. نرمه‌ی گوش را به آرامی بکشید؛ و این حرکت را سه بار انجام دهید.

۷) تمرین پمپ ماهیچه‌های پا باعث تقویت تمرکز، توجه، درک مطلب، تخیل و پایداری می‌شود.

* از فواید این تمرین ورزشی استفاده کنید با استفاده از ایستادن، بازو‌ها را به سمت دیوار بکشید، و دستانتان را بر روی دیوار بگذارید.

* پای چپتان را به سمت عقب بکشید در این حالت جلوی پا روی زمین قرار میگیرد و پاشنه‌ی پایتان بالاتر از زمین است، در این حالت بدنتان با زمین زاویه‌ی ۴۵ درجه را تشکیل می‌دهد.

* نفستان را بیرون دهید، به جلو خم شوید و پاشنه پاهایتان را بر روی زمین بگذارید. زانو‌ها را به جلو خم کنید، در این حالت کشیدگی را در ماهیچه‌ی پای چپتان احساس می‌کنید.

در حالی که پاشنه‌ی چپتان را بالا می‌برید نفستان را بیرون دهید. این حرکت را سه بار یا بیشتر انجام دهید، با هر حرکت نفستان را داخل و خارج کنید. این حرکت را با پای دیگرتان انجام دهید و حرکت را تکرار کنید.

۸) تمرین حرکت فیلی باعث تقویت همه جانبه‌ی ذهن و سیستم بدنی می‌شود و این حرکت برای کودکان با اختلال کمبود توجه بسیار توصیه می‌شود.

* گوش چپتان را بر روی شانه‌ی چپتان بگذارید بازوی چپتان را مانند خرطوم فیل بکشید و به زانو‌ها استراحت بدهید، در جلوی بدنتان علامت بی نهایت را تشکیل دهید. این حرکت را سه تا پنج بار انجام دهید.

۹) حرکت خمیازه یکی از حرکات ورزشی مغز برای تسکین استرس ناشی از یادگیری و عملکرد است.

* ماهیچه‌ها را به آرامی در محل اتصال آرواره‌ها ماساژ دهید.

۱۰) نقاط مثبت: در تسکین استرس و تقویت حافظه کمک کننده است.

* به آرامی بالای چشم‌ها میان ابرو و خط مو را با نوک انگشتانتان لمس کنید. چشمانتان را ببندید و به آرامی و عمیق برای چند ثانیه نفس بکشید. این حرکت را سه بار تکرار کنید.

منبع:سامانه پرسش و پاسخ مشاور

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر