سوءهاضمه به دلیل پرخوری در افطار و سحر

برخی افراد به خاطر اینکه دچار ضعف در روزه‌داری نشوند، در ۲ وعده افطار و سحر پرخوری می‌کنند که این موضوع باعث سوءهاضمه و سنگینی فرد می‌شود.
سوءهاضمه به دلیل پرخوری در افطار و سحر
کد خبر : ۶۲۱۵۹

پزشکان متخصص با اشاره به اینکه درهم خوری موجب تشدید سوء هاضمه می‌شود، افزود: علاوه براین مصرف انواع شربت به ویژه مصرف شربت و آب سرد در وعده افطار زمینه ایجاد ناراحتی‌های گوارشی را برای فرد ایجاد می‌کند بنابراین بهتر است فرد روزه دار، روزه خود را با نوشیندنی‌های گرم مانند چای یا شیر افطار کند.

 
 

در وعده افطار بهتر است از مصرف غذاهای غلیظ مثل حلیم و شله و حتی سوپ‌ها پرهیز شود، چرا که می‌تواند باعث احساس سنگینی در فرد شود.
مصرف سالاد، ماست و ترشی همراه غذا موجب سو هاضمه می‌شود به خصوص اگر به عنوان مثال ماست با غذاهای گوشتی استفاده شود.

مصرف چای و هندوانه در وعده سحر به دلیل خاصیت مدر بودن آن توصیه نمی‌شود.

پیشنهاد می‌شود مصرف دوغ، شربت خاکشیر و سبزیجاتی مثل خُرفه در وعده سحر جایگزین آن شود.

یکی از مشکلات افراد روزه دار به خصوص در ماه‌های گرم سال، احساس تشنگی است.

برای مدیریت این حالت در فرد باید از مصرف غذاهای عطش اور در سحر مثل سرخ کردنی، سبزیجات تند، فلفل، سس‌ها پرهیز شود و جایگزین آن مصرف سالاد حاوی کاهو و کلم و آبلیمو و آبغوره تازه باشد.

 
 
 
تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر