پس از افشای فایل صوتی رعنا رحیمپور خبرنگار بیبیسی درباره پشتپرده رسانههای آشوبطلب، این شبکه انگلیسی شب گذشته در اقدامی که بهنظر میرسد واکنش به همین ماجرای رعنا رحیمپور است، مدعی شد به یک فایل صوتی دسترسی پیدا کرده است که مربوط به یک مقام امنیتی است!
علیرغم اینکه فایل صوتی رعنا رحیمپور رسماً توسط خود او تأیید شد، اما فایل صوتی بیبیسی در حد یک ادعاست و تأیید نشده است و احتمال جعلی بودن آن بسیار بالاست، اما مهمتر اینکه این رسانه انگلیسی برای پاتک به فایل صوتی خبرنگارش، آنقدر سرگردان و عجولانه عمل کرده است که فایل منتشرشده عملاً علیه ادعاهای آشوبطلبان و رسانههای آشوبگر مانند بیبیسی است!
این فایل یکساعته که ادعا میشود صحبتهای یکی از معاونان وزارت اطلاعات است، تحلیلهای بعضاً جالبی درباره اغتشاشات اخیر به ما میدهد.
سخنران این فایل صوتی که بیبیسی آن را منتشر کرده است و البته نمیتوان صحت آن را تأیید کرد، به آموزشدیده بودن دو خبرنگار بازداشتی (الهه محمدی و نیلوفر حامدی) اشاره میکند که در بیمارستان محل بستری مهسا امینی آمدند و آموزشدیده بودند و با طراحی، این موج را ایجاد کردند.
این شخص وضعیت پیشآمده در کشور را وضعیت اغتشاش میداند و نه بحران و توضیح میدهد که ساختارها هیچگاه اجازه تبدیل اغتشاش به بحران را نمیدهد.
این فرد که ادعا میشود مقام امنیتی کشور است میگوید کل محتوای تولیدشده برای مهسا امینی در روزهای ابتدایی در فضای مجازی ۹۲ میلیون محتوا بود اما کل جمعیتی که این محتوا را تولید کرد ۳۵۰ هزار نفر بودند؛ وقتی این محتوا به ۲۰۲ میلیون محتوا رسید، ۴۷۰ هزار نفر تولیدکننده آن بودند که ۷۰ درصد از خارج کشور هدایت میشد.
وی این اغتشاش را تلاقی حداکثری تمام آسیبهای اجتماعی و ائتلاف با دشمنان خارجی میداند که اردوگاه عجیبی علیه ایران شکل گرفت؛ وی توضیح میدهد که در تحلیلهای امنیتی، براساس یک معادله علمی جمعیت کف خیابان را ضرب در ۲۵ درصد میکنند که در این صورت نهایت ۸۵ هزار نفر در بهترین حالت کف خیابان آمدند که نیمِ نیمِ نیم درصد کل جامعه (یکدهم درصد) از ۵۰ میلیونی که توان اعتراض دارند بود و به یکششم جمعیت حاضر در خیابان در سال ۹۸ هم نمیرسد اما این فتنه اخیر، تعمیمیافتگی بیشتری در اذهان مردم داشت.
این شخص که بیبیسی آن را مقام اطلاعاتی میداند، در بخشی از سخنرانی خود به خطر سوریهسازی ایران اشاره میکند و میگوید: آمریکا در منطقه در دوران ترامپ به این هشدار هانتینگتون درباره بلامنازع شدن قدرت ایران در منطقه رسید و با انتقال داعش به شرق ایران و تشکیل داعش خراسان و چشم بستن طالبان بر فعالیت داعش، خواستند ایران را درگیر کنند اما ایران، چین و روسیه موضع معتدلی درمورد طالبان گرفتند و بهرغم اختلافات مبنایی با طالبان، با آنها درگیر نشدیم و هماهنگی سه کشور موجب شد سیاست آمریکا محقق نشود.
این فرد ابراز عقیده میکند که آمریکا از اپوزیسیون در تبعید ایران ناامید است و این جنبشها سر ندارد و بیاعتمادی عجیبی بین اپوزیسیون درباره ارتباط هرکدام از آنها با دستگاه اطلاعاتی داخل ایران وجود دارد.
این شخص جنس اغتشاشات را نه سیاسی بلکه از جنس نفرت، خشونت و آنارشی میداند که بعد از منفجر شدن کپسول هیجانات، آرام فرود میآمد اما بازگشایی دانشگاهها در روز شنبه به ازسرگیری تجمعات کمک کرد.
در این فایل صوتی به حادثه شاهچراغ نیز اشاره میشود؛ اینکه توسط داعشیها در شیراز ۲۴ کیلو تیانتی قرار بود منفجر شود و یا در وسط تهران قرار بود وسط اغتشاشات کپسول منفجر کنند که خنثی شد، همچنین در زاهدان قرار بود جنگ شیعه و سنی راه بیفتد که این فتنه هم خنثی شد.