گوجه سبز اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد.
گوجه سبز باعث تعادل اسید معده میشود، این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماریهایی مانند سرطان، چربی خون بالا و پیری سلولی دارد و در مقابله با میکروبها و عفونتها موثر است.
فیبر موجود در آن باعث بهبود سیستم گوارشی میشود. همچنین گوجه سبز تازه سرشار از ویتامین C است که نقش آنتی اکسیدان دارد. از طرفی خشک شده این میوه که دارای فیتونوترینت است کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.
مصرف گوجه سبز برای درمان شب کوری، بیماریهای نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین مفیداست. این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیهها را تنظیم میکند. گوجه سبز منبع ویتامینهای گروه B است که باعث کاهش استرس و افسردگی میشود و برای سلامتی پوست و اعصاب مفیداست.
همچنین در سوخت وساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد. گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون میشود، از این رو میتواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.
مطالعات نشان میدهد که این میوه میتواند در درمان تومورها نیز موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک (ویتامین C)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه میشود.
این میوه، چون حاوی برخی ویتامینها و نیز پیش ساز ویتامین A است، برای کمک به درمان شب کوری و نیز رشد بدن (در صورت مصرف تمام مواد غذایی دیگری که مورد نیاز کودکان هستند) مفید است.
گوجه سبز مملو از ویتامینهای B و C بوده و به همین جهت برای آرامش اعصاب نیز مفید شناخته شده است.
همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل کاهش فشار خون و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معدی رودهای است.