محققان آمریکایی اظهار داشتند: ممکن است پس از ابتلا به کووید-۱۹ واکنش بیش از حد ایمنی بوجود آید که باعث لخته شدن خون در کودکان شود. به طور کلی، خطر سکته مغزی در کودکان به نسبت پایین است و با وجود اینکه خطر سکته پس از کووید نادر است اما وجود دارد.
اگرچه در تحقیقات قبلی نشان داده شده که بزرگسالان مبتلا به کووید بیشتر در معرض خطر سکته مغزی هستند، این ارتباط در کودکان مشاهده نشده بود. این موضوع ممکن است تا حدی به این دلیل باشد که در کودکان مبتلا به سکته مغزی معمولا نتایج پزشکی بهتری نسبت به بزرگسالان مشاهده میشود.
آنان اظهار داشتند: مراجعه ماهانه یک کودک مبتلا به سکته مغزی معمول است اما برای چندین هفته متوالی شاهد مراجعه سه مورد بودیم. با بررسیهای انجام شده ۱۶ بیمار شناسایی شدند که بین مارس ۲۰۲۰ تا ژوئن ۲۰۲۱ دچار سکته مغزی ایسکمیک شده بودند. بیشتر موارد سکته بین فوریه و مه ۲۰۲۱ و مدت کوتاهی پس از افزایش موارد ابتلا به کووید در اطفال اتفاق افتاده بود.
از بین افرادی که تحت آزمایش آنتی بادی کووید قرار گرفتند، تقریبا نتیجه آزمایش نیمی از آنها مثبت بود. هیچ یک از ۱۶ نفر به نوع شدید بیماری مبتلا نبودند و در برخی، علائم بیماری مشاهده نشده بود. محققان تاکید کردند سکته مغزی در کودکان بسیار نادر است، بنابراین انجام یک مطالعه جامع دشوار است.