اگر پشت میزنشین هستید این خطر شما را تهدید می‌کند!

کارمندان، دانشجویان، دانش‌آموزان و افرادی با سبک زندگی کم‌تحرک هم بیشترین گروه‌های آسیب‌پذیر از این عارضه زندگی مدرن هستند.
اگر پشت میزنشین هستید این خطر شما را تهدید می‌کند!
کد خبر : ۷۰۵۰۸

آمار ابتلا به عارضه جدید سر به جلو (forward head) این روز‌ها شیوع قابل توجهی در جهان دارد، به‌ویژه برای کسانی که زمان زیادی از کامپیوتر، تلفن‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌کنند.
کارمندان، دانشجویان، دانش‌آموزان و افرادی با سبک زندگی کم‌تحرک هم بیشترین گروه‌های آسیب‌پذیر از این عارضه زندگی مدرن هستند. در ایران هم فعالان حوزه سلامت از افزایش مراجعه به پزشکان و فیزیوتراپ‌ها به‌دلیل بروز درد‌های مداوم در ناحیه سروگردن خبر می‌دهند و گفته می‌شود ۹۵ درصد از این مراجعان با شرایط ابتلا به عارضه forward head پشت میزنشین هستند.

عوارض forward head

ظاهر ناخوشایند، گردن درد، سردرد، درد در شانه و کمر، کاهش ظرفیت ریه (به‌دلیل تغییر موقعیت قفسه سینه و تأثیر بر تنفس)، محدود شدن میدان دید، آرتروز زودرس، فشرده‌سازی عصب (منجر به افزایش سطح درد یا بی‌حسی در بازو‌ها و دست‌ها می‌شود) و ساییدگی و پارگی سریع دیسک‌های ستون فقرات.

تشخیص بیماری در خانه

تشخیص دقیق forward head با تصویربرداری، ام‌آرای یا سی تی اسکن انجام می‌شود، اما خودتان هم می‌توانید آن را تا حدودی تشخیص دهید. برای این کار به دیوار تکیه دهید، طوری که سر، کتف و ران شما به دیوار چسبیده باشد. پاشنه پای خود را ۱۵ سانتی‌متر از دیوار فاصله دهید. از یک نفر بخواهید با استفاده از انگشتانش تعیین کند که بین پشت گردن و دیوار چند انگشت فاصله وجود دارد. درصورتی که بیشتر از ۳ انگشت بین دیوار و گردن فاصله وجود دارد، احتمالا دچار مشکل سر به جلو هستید.

اصلاح وضعیت بدن با تنظیم مناسب تجهیزات مورد استفاده (صفحه مانیتور رایانه‌ها عموما بیش از حد پایین یا بالا هستند و در اصولی‌ترین الگوی نشستن پشت میز، باید مرکز مانیتور مماس با چشم باشد)، همچنین ایستادن، کشش و راه رفتن در خلال استفاده مداوم از گوشی و رایانه.

منبع: تهران بهداشت

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر