اگر از التهاب مری رنج میبرید، خوردن پیاز خام توصیه نمیشود. دلیل آن این است که پیاز باعث سوزش اپی گاستر و سوزش سر دل و اختلال در عملکرد اسفنکتر تحتانی مری در برخی افراد میشود.
آنتی اکسیدان موجود در پیاز، کورستین، میتواند به عنوان یک ضد التهاب عمل کند که ممکن است به التهاب مری کمک کند.
بروز هر گونه التهاب و تحریک مری به عنوان ازوفاژیت یا التهاب مری Esophagus Inflammation شناخته میشود. این التهاب معمولا در جدارههای مری اتفاق میافتد و در صورتیکه درمان نشود میتواند مشکلات بلع، زخم مری، اسکار مری و بیماریهای معدهای برای بیمار ایجاد کند.
آنتی اکسیدان موجود در پیاز، کورستین، میتواند به عنوان یک ضد التهاب عمل کند که ممکن است به التهاب مری کمک کند. با این حال، شواهدی نیز وجود دارد که نشان میدهد پیاز میتواند اثرات ناخوشایند رفلاکس معده را افزایش دهد و ممکن است سوزش سر دل و گاز را تشدید کند که ممکن است تأثیر منفی بر فعالیت مری شما داشته باشد.
اما برخی دیگر از کارشناسان نیز معتقدند: رفلاکس اسید شایعترین علت بیماری التهاب مری است. پیاز اسفنکتر تحتانی مری را شل میکند و باعث رفلاکس اسید و بدتر شدن مری میشود؛ بنابراین افراد مبتلا به بیماریهای مری باید از خوردن پیاز خودداری کنند. اگر از التهاب مری رنج میبرید، خوردن پیاز خام توصیه نمیشود. دلیل آن این است که پیاز باعث سوزش اپی گاستر و سوزش سر دل و اختلال در عملکرد اسفنکتر تحتانی مری در برخی افراد میشود.
منبع: ایسکانیوز