شوتی‌ها شناسنامه‌دار می‌شوند

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد: مشخصات خودرو‌های شوتی با بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند ثبت می‌شود و با توجه به تردد این خودرو‌ها مبدا و مقصد آنها شناسایی می‌شود و در نهایت خودرو‌های شوتی توقیف و با راننده خودروی شوتی و صاحب امتیاز آن برابر مقررات برخورد لازم خواهد شد.
شوتی‌ها شناسنامه‌دار می‌شوند
کد خبر : ۷۹۶۴۹

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یاداشتی بااشاره به چالش‌های خودرو‌های شوتی از شناسنامه دار کردن این خودرو‌ها خبر داد و اعلام کرد: مشخصات خودرو‌های شوتی با بهره گیری از سامانه‌های هوشمند ثبت می‌شود و با توجه به تردد این خودرو‌ها مبدا و مقصد آنها شناسایی می‌شود و در نهایت خودرو‌های شوتی توقیف و با راننده خودروی شوتی و صاحب امتیاز آن برابر مقررات برخورد لازم خواهد شد.

به گزارش سایت پلیس، سردار حسین رحیمی در این یادداشت نوشت: «خودرو‌های قاچاق‌بر یا همان شوتی در سال‌های اخیر مشکلات متعددی را در حوزه‌های مختلف ترافیکی، اجتماعی، اقتصادی به وجود آورده است؛ خودرو‌های شوتی با سرعت‌های سرسام آور و حرکات مخاطره آمیز علاوه بر اینکه جان خود را به مخاطره می‌اندازند بلکه جان دیگران را نیز به خطر می‌اندارند.

خودرو‌های شوتی معلول علت‌های مختلفی است که یکی از مهمترین دلایل شکل گیری این پدیده شوم، نابهنجار و خطرناک وجود برخی افراد منفعت طلب و فرصت طلب است که تلاش دارند تا اموالی را که به صورت قاچاق تهیه نموده اند را تیکه تیکه و خرد خرد وارد کشور نمایند و برای انجام این موضوع از هر وسیله و امکانی بهره می‌گیرند که در این میان استفاده از خودرو‌های شوتی یکی از متداول‌ترین و راحت‌ترین راه انتقال کالای قاچاق به جای جای کشور است پدیده‌ای که مشکلات متعددی را به دنبال دارد.

خودرو‌هایی که برای رساندن سفارش به مقصد، قید جان و سلامت و آرامش و امنیت خود و دیگران را می‌زنند و با سرعت‌های خیلی زیاد و انجام تخلفات مکرر و پی در پی و پشت سر هم، همه تلاش خود را بکار می‌گیرند تا بار خود را به مقصد برسانند و این در حالی است که این افراد شاید در بسیاری از موارد از نتایج اقدام خود اطلاع لازم را نداشته باشند بلکه صرفا هدف آنها کسب سود‌های آنچنانی باشد که صرفا با چند ساعت رانندگی به جیب می‌زنند و حتی کار خود را نوعی تلاش برای کسب درآمد بدانند، اما این در حالی است که کسب درآمد از طریق کار‌هایی که موجبات زحمت و اذیت و گرفتاری را برای دیگران به همراه داشته باشد را نمی‌توان درآمدی مشروع و حلال بدانیم.
 
از این رو برای مقابله با این پدیده بغرنج و ناخوشایند که مشکلات متعددی را در حوزه ترافیکی و ... به همراه دارد پلیس امنیت اقتصادی فراجا طرح‌های مختلفی را برای مقابله با خودرو‌های شوتی در سطح سراسری، منطقه‌ای و استانی اجرا می‌کند که از جمله این طرح‌ها شناسنامه دار کردن خودرو‌های شوتی است.

مشخصات خودرو‌های شوتی با بهره گیری از سامانه‌های هوشمند ثبت می‌شود و با توجه به تردد این خودرو‌ها مبدا و مقصد آنها شناسایی می‌شود و با توجه به اطلاعات به دست آمده در نهایت خودرو‌های شوتی توقیف و با راننده خودروی شوتی و صاحب امتیاز آن برابر مقررات برخورد لازم خواهد شد و انبار‌های محل نگهداری اجناس نیز بسته خواهند شد.

متاسفانه خودرو‌های شوتی علاوه بر اینکه در وهله اول جان و سلامت خود را به خطر می‌اندازند به موازات آن جان و سلامت و امنیت روانی و احساس امنیت راه‌ها و شهروندان را به مخاطره می‌اندازند از این رانندگان خودرو‌های شوتی باید بدانند که خواسته و نا خواسته و یا دانسته و ندانسته علاوه بر اینکه، اقتصاد کشور را به چالش می‌کشاند از سوی دیگر امنیت راه‌ها و مسیر‌های تردد را مختل می‌سازند و با اقدامات خود سلامت و امنیت و آرامش خاطر شهروندان را به مخاطره می‌اندازد.

ضربه زدن به اقتصاد و معیشت مردم و به تعطیلی کشاندن مراکز تولیدی، افزایش تصادفات جاده ای، تهدید سلامت و امنیت سایر شهروندان هر کدام به تنهایی جرم بزرگی است که توامان توسط رانندگان خودرو‌های شوتی ایجاد می‌شود و این افراد باید بدانند که با اقدام مجرمانه خود چه مشکلات بزرگی را برای کشور ایجاد می‌کنند.»

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
منبع :
ایسنا
مجله زندگی
ارسال نظر