خانواده داغدار دیگر و باز هم متهم نیروهای امنیتی داخلی، باز هم «جنایت» و باز هم تکرار مکررات یک اتهام.
رسانههای حکومتی خارجی به صورت یکپارچه روی یک مسئله واحد و آن هم ایجاد ابهام و تحت تاثیر قرار دادن خانواده داغدار دنیا فرهادی تمرکز کرده اند تا بگویند حتی حاضر نیستند از موجهای اندک رودخانه بی رمق کارون هم بگذرند و باید روی آن موج سواری کنند.
دنیا فرهادی دختر دانشجوی رشته معماری دانشگاه آزاد اهواز بود که روز چهارشنبه ۱۶ آذر در مجاورت رودخانه کارون ناپدید شد و پس از یک هفته پیکر بی جان او در نزدیکی روستای مظفریه در بخش جنگیه دهستان کوت عبدالله از سوی روستاییان از آب بیرون کشیده شد.
ابراهیم قنبری رئیس آتش نشانی شهرداری اهواز ۲۱ آذر خبر داد که پس از یک هفته همچنان نیز جستجوها برای یافتن دنیا فرهادی در رودخانه کارون ادامه دارد، اما خبری از او نیست.
همان روز محسن فرهادی پسر عموی دنیا گفت که او تا ساعت ۲۰ و ۴۵ دقیقه روز چهارشنبه ۱۶ آذر در منطقه کیانپارس کلاس داشت و پس از آنکه هماهنگیهایی برای یک سفر انجام داد ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه به بوستان ساحلی برای دیدن یکی از دوستانش میرود، اما گویا دوستش در آنجا حضور نمییابد.
آقای فرهادی افزود: آخرین تماس دنیا با پدرش ساعت ۲۲ و ۶ دقیقه و آنقدر کوتاه بوده که حتی متوجه آن نشد؛ پس از آن و بر اساس بیان شاهدان در همان بازه زمانی بود که ناگهان دختری در پل کابلی (پل هشتم) سقوط کرد.
تشکیل پرونده ویژه قتل برای «دنیا فرهادی»
پلیس اهواز پرونده ویژه قتل برای این دختر دانشجو تشکیل داده و به گفته اطرافیان خانم فرهادی آتش نشانی و تیم دریایی ساحلی سپاه نیز در جستجوی پیکر دنیا همراهی میکردند.
البته همزمان انتقاداتی نیز به معاون امور عمرانی استانداری خوزستان، هلال احمر، شهردار یا معاون وی و فرماندار اهواز وارد شده که علی رغم جستجوهای گسترده برای یافتن پیکر دنیا در این محل حضور نیافتند و مساعدت های لازم را جهت سرعت بخشیدن به عملیات جستجو در اختیار جستجوگران قرار ندادند.
نبود دوربینهای نظارتی برای بررسی مسئله!
نکته قابل توجه در این حادثه نیز نبود دوربینهای نظارتی در ورودی و خروجی و حتی قبل و بعد از پل کابلی است و این در حالی است که باید برای تامین امنیت شهروندان دوربینهای نظارتی در این محل وجود میداشت، اگرچه کمبود دوربینهای نظارتی در اهواز خود معضلی برای کلانشهر است.
همین حالا شبکههای اجتماعی مملو از مطالب غیر واقعی و عجولانه در خصوص وضعیت «دنیا فرهادی» شده است که با ادامه آن احتمال دارد خانواده مرحومه فرهادی تحت تاثیر این تبلیغات منفی دچار سردرگمی و ناراحتی بیشتر شوند.
ممکن است این بار نیز اگر زوایای پنهان این مسئله با سرعت و ورود مسئولانه مشخص نشود، تبدیل به معضلی تمام عیار برای کشور شود.
شبکههای حکومتی خارجی از جمله بی بی سی فارسی، اینترنشنال و منوتو طی روزهای اخیر نشان دادند که توانایی خاصی برای تحریف وقایع و جریان سازی در حوزههای مشخصی دارند و با توجه به جنگ تبلیغاتی که علیه جمهوری اسلامی به راه افتاده به شکل تهاجمی تری در این خصوص عمل میکنند.
در همین جهت علی کریمی بازیکن سابق تیم ملی در یک استوری نوشته است «دختر دانشجو را ربودند، کشتند! در رودخانه رها کردند و آدرس آن را برای خانواده فرستاند!»
کریمی با بیش از ۱۰ میلیون دنبال کننده در صفحه اینستاگرامش با توجه به روشن نشدن ماجرای مرگ «دنیا فرهادی» حالا بیشتر از همیشه باعث سردرگمی بخش وسیعی از هوادارنش میشود که عمدتا روایتهای رسمی در این خصوص را دنبال نمیکنند و خبر ندارند که علت این ماجرا هنوز به درستی بیان نشده است.
از همین رو از مسئولان استان و پلیس خوزستان انتظار میرود در اسرع وقت و برای روشن شدن افکار عمومی و جلب نظر شهروندان جزئیات حادثه به صورت موردی از سوی دادگستری، استانداری، شهرداری و معاونت امور عمرانی به دلیل تجهیز نشدن این پل به دوربینهای نظارتی به آگاهی عموم رسانده شود.
پیش از این در مواردی از جمله جانباختن کیان پیر فلک با روایتهای غیر رسمی ذهن شهروندان دچار سردرگمی و تحت تاثیر غیر واقعیات قرار گرفت که برای سالها در ذهن افراد باقی خواهد ماند، اما این بار با توجه به آن تجربه انتظار میرود آدمی از یک سوراخ دوبار گزیده نشود.