با این حال اگر کیک رژیمی در منزل بپزید میتوانید این نیاز به خوردن کیک را رفع کنید.
کیک رژیمی سیب و هویج
۱ پیمانه بلغور جو دوسر را درون مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید و پودر بلغور جو دو سر آماده شده را در کاسهای ریخته و به آن کمی نمک حدود ۱۰ گرم آرد نارگیل، ۱ق.چ بیکینگ پودر و ۱/۲ ق.چ پودر دارچین اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم.
در کاسهی دیگری ۲ عدد تخممرغ و شکر را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم.
پس از اینکه تخممرغ و شکر به خوبی مخلوط شد به آن کره آبشده اضافه میکنیم، کمی هم میزنیم و کنار میگذاریم.
سیب و هویج را به تکههای کوچکتر تقسیم کرده و داخل غذا ساز خیلی ریز خرد میکنیم.
تکههای خرد شده را به مایع تخممرغ و شکر اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مایع آماده شده را به همراه ۴ ق.م گردوی خرد شده به ظرف اول اضافه میکنیم و تمام مواد را به خوبی باهم ترکیب میکنیم.
سپس قالب مورد نظر، ترجیحا با ابعاد ۱۸*۱۳ را با کره چرب میکنیم. مایع کیک را درون قالب میریزیم و با آجیل دلخواه تزئین میکنیم.
مایع کیک را داخل فر از قبل گرم شده برای ۳۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه میگذاریم تا کیک آماده شود.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه در منزل
چرا شیرینیها چاقمان میکنند ؟
چگونه آش شلهقلمکار خوشمزه در منزل بپزیم ؟
کیک رژیمی خرمایی
برای تهیه این کیک کافی است فقط خرما داشته باشید نوعش فرق نمیکند. حتی اگر خرما ندارید میتوانید به جای آن از شیره خرما استفاده کنید.
ابتدا فر را به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم تا داغ شود. خرما را جدا کرده و گوشت آن را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و له میکنیم.
در ظرف دیگر کره آب شده، روغن و تخم مرغها را خوب به هم میزنیم تا کف کند. سپس پوره خرما را به مواد اضافه میکنیم. وقتی مواد کاملا مخلوط شدند آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.
مغز گردوی خرد شده را اضافه کرده و دوباره به هم میزنیم. مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کردهایم میریزیم و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میگذاریم تا کیک بپزد.
بعد از اینکه کیک پخت میگذاریم کمی سرد شود و سپس از قالب در میآوریم. روی کیک را میتوانیم با پودر نارگیل، پودر بادام و پسته تزیین کنیم.
کیک رژیمی بدون تخم مرغ
پودر کاکائو، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و روغن و شیر را به مواد خشک اضافه میکنیم
مواد را خوب به هم زده تا یکدست شود.
برای این کیک یک فنجان بزرگ در نظر بگیرید که بعد از پف کردن از آن بیرون نریزد.
داخل فنجان را چرب کنید تا کیک به آن نچسبد. مواد را طوری داخل لیوان بریزید که با لبه فنجان فاصله داشته باشد. لیوان را داخل فر بگذارید. کیک را به مدت ۲ دقیقه با حرارت بالای ماکرو فر بگذارید تا آماده شود.
بعد از سرد شدن کیک میتوانید آن را میل کنید.