در میان انواع متنوع سالادها، سزار از محبوبیت بیشتری برخوردار است، در ادامه این مطلب طرز تهیه این سالاد پرطرفدار را برایتان آماده کردیم.
۱. فیله مرغ را با هویج، زرد چوبه، نمک و فلفل آبپز کنید. سرد که شد به تکههای کوچک ببرید.
۲. پنیر گودا را به صورت رشتهای رنده کنید. کاهوها و نان تست را هم ریز کنید. در نهایت مواد را با هم مخلوط کنید و سس مخصوص سزار را هم رویش بریزید و میل کنید.
مواد لازم:
۲۰۰ گرم کاهو
یک عدد نان تست
۵ تکه کوچک فیله سینه مرغ
۳۰ گرم پنیر گودا
۲ عدد هویج
یک قچ زردچوبه
نمک و فلفل
برای خوردن این سالاد خوشمزه حتما نیاز به سس خوشمزهای هم دارید. بهترین سس، سس مخصوص سالاد سزار است. تهیه آن چندان سخت نیست.
مواد را داخل بلندر کاملا مخلوط کنید و در پایان روغن زیتون را به آن اضافه کنید. رنگ سس تغییر کرده و سفید میشود. این سس باید تند باشد و طعم سیر داشته باشد اما نباید بوی تند سیر بدهد.
مواد لازم سس:
۳۰ گرم سس خردل
یک عدد تخممرغ
نمک و ادویه (فلفل سیاه و قرمز)
یک ق س نعناع خشک
روغن زیتون
یک عدد سیر رنده شده