گردو از منابع خوب ماده مس محسوب میشود. کمبود این ماده میتواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهد. این بیماری باعث نازک شدن استخوانها و کاهش تراکم آنها میشود و به این ترتیب احتمال شکستگیهای استخوانی بالا میرود. منیزیم، ماده معدنی دیگری که در گردو وجود دارد هم برای استخوانها مهم است چون به استخوانها کمک میکند تا کلسیم جذب کنند، یعنی همان مادهای که برای تشکیل استخوان لازم است.
در ضمن گردو به دلیل اینکه حاوی اسیدهای چرب ضروری است، میتواند برای افراد مبتلا به بیماریهای التهابی مثل آسم، آرتریت و اگزما مفید باشد. این نوع مغز ممکن است با التهاب مبارزه کند و خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهد. پلیفنولهای موجود در گردو نیز ممکن است التهاب را کاهش دهند.