انار به عنوان یکی از منابع غنی از ترکیبات پلی فنولیک متشکل از تاننهای هیدرولیز شده (به عنوان مثال: punicalin ٬ pedunculagin ٬ punicalagin ٬ استرهای گلوکز gallagic and ellagic acid) و فلاوونوییدها از جمله آنتو سیانینها (delphinidin ٬ cyaniding و pelargonidin) که میتوان رنگ قرمز میوه را به آنها نسبت داد.
بسیاری از پژوهشها نشان داده اند که انار به عنوان یک منبعی در درمانهای طب سنتی در برابر انواع مختلفی از بیماریها از جمله بیماریهای عفونی تنفسی باکتریایی٬ قارچی و انگلی استفاده شده است. اگر چه که در گزارشات قبلی اثرات ضد ویروس پلی فنولهای انار بر HIV-۱ نشان داده شده مطالعاتی که اثرات ضد آنفلوانزای این گیاه را نشان میدهد نیز وجود دارد.