عموما خورشتها و خوراکهای ایرانی ترکیبی از حبوبات و گوشت هستند. این ترکیب با اضافه کردن چاشنیهای مخصوص در میان ذائقه ایرانیها بسیار پر طرفدار است.
خوراک کرفس یک غذای اصیل و سنتی ایرانی است که از ترکیب کرفس، گوشت، حبوبات و لیمو عمانی تهیه شده است. لازم به ذکر است که خورشت کرفس را میتوان در سه حالت همراه با گوشت، مرغ، یا برای افراد وگان با سبزیجات تهیه کرد. هرکدام از این انواع خوراکها طرفدارهای ویژه خود را دارند، ما در این مقاله به تعدادی از نکات خوشمزهتر شدن خورشت کرفس اشاره میکنیم
استفاده از کرفسهای نازک و ساقههای جوان که نخ ساقهها گرفته شده است، به خوش طعم شدن خورشت کمک میکند. نکتهای که باید بدانیم این است که اگر کرفس با کره تفت داده شود عطر و طعم فوق العادهای به غذا میدهد. همچنین برای تهیه این غذا، باید از گوشت بره استفاده کرد یا یک تکه گوشت که چربی دارد، به لذیذ شدن طعم غذا کمک میکند.
اگر هنگام طبخ خورشت از نعنا و جعفری استفاده شود، طعم منحصر به فردی به آن میدهد. البته لازم به ذکر است که نیازی به سرخ کردن این سبزیجات نیست. فقط برای از بین نرفتن طعم نعنا و جعفری بهتر است مراحل آخر پخت، به غذا اضافه شوند.
همچنین اگر هنگام پخت خورشت از آب گوشت استفاده کنیم طعم آن بهتر میشود، همچنین استفاده از ادویه و زعفران هم به خوشمزهتر شدن آن کمک میکند. یکی دیگر از چاشنیهای این غذا آب لیمو یا لیمو عمانی و آب نارنج است، که هرکدام را به صورت دلخواه میتوان به خوراک اضافه نمود. نکته مهم جهت بهتر شدن شکل ظاهری خورشت، این است که سبزیجات حتما بعد از پخت گوشت به غذا اضافه شوند تا ظاهر غذا و طعم سبزیجات حفظ شود.
در نهایت اگر مایل بودید میتوانید کمی رب گوجه فرنگی را تفت داده و به غذا اضافه کنید، تا یک خوراک خوشرنگ و خوشمزه داشته باشید. استفاده از لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی به قوام و لعاب نیز کمک میکند.