گوشت قورباغه چه فوایدی دارد؟ بر طبق تحقیقات، گوشت قوباغه اثرات مثبت بسیاری بر سلامتی دارد. اما وقتی کلمه قورباغه را میشنوید، چه فکر میکنید؟ بله انسانهای بالغ، از این موجود دوزیست احساس انزجار دارند یا میترسند، اما قضیه در مورد کودکان متفاوت است.
گوشت قورباغه خواص زیادی دارد، اما آیا حلال است؟ کودکان معمولاً از قورباغه خوششان میآید، چرا که چهره اش خنده دار است! این حیوان مدام میپرد، و نیز آنها را گاز نمیگیرد. بدن کوچک و گوشتالو دارد، پوست صاف و مرطوب دارد، پاهای عقب اش بلند است، و به این دلایل، برخی از افراد از قورباغه خوششان میآید.
توجه داشته باشید در احکام شرعی دین مبین اسلام، خوردن گوشت حیواناتی همچون قورباغه حرام است!
ارزش غذایی گوشت قورباغه
در خاورمیانه گوشت قوباغه معمولاً در بسیاری از موراد استفاده میشود. سالهای سال، در رستورانها اندونزی چینی (Tionghoa) قورباغه به عنوان غذایی خوشمزه مورد استفاده قرار میگرفت. آنها این غذا را "آب مرغ" مینامیدند، زیرا پاهایش مردم را یاد ران مرغ میانداخت.
بر اساس تحقیقات، ارزش غذایی هر ۱۰۰ گرم گوشت قورباغه به شرح زیر است:
• انرژی: ۷۳ کیلوکالری
• پروتئین: ۱۶.۴ گرم
• روی: ۱ میلی گرم
• چربی: ۰.۹ گرم
• کربوهیدرات: ۰ گرم
• کلسیم: ۱۸ میلی گرم
• فسفر: ۱۴۷ میلی گرم
• ویتامین A: ۰
• ویتامین B۱: ۰.۱۴ میلی گرم
• ویتامین C: ۰
خواص و فواید گوشت قورباغه برای سلامتی چیست؟
۱- منبع پروتئین حیوانی
گوشت قورباغه برای سلامتی بسیار مفید است، زیرا شامل ارزش غذایی زیادی بوده و به عنوان منبع پروتئین حیوانی به حساب میآید. حتی، بسیاری از مردم اعتقاد دارند قورباغه میتواند برخی از بیماریها را درمان کند، که برابر با فواید خوردن حشرات میباشد.
۲- درمان ناتوانی جنسی مردان با گوشت قورباغه
ما میتوانیم از گوشت قورباغه عصارهای تهیه کنیم که در درمان ناتوانی جنسی مردان بسیار مفید است. در پرو، این عصاره به عنوان Viagra شناخته میشود که برای مردانی که مشکل ناتوانی جنسی دارند بسیار مفید است. همچنین، مردان پرو باور داشتند که گوشت قورباغه نیروی آنها را افزایش میداده است.
۳- نقش گوشت قورباغه در رفع نارساییها و مشکلات قلبی
یکی از منافع خودن گوشت قورباغه برای سلامتی، درمان آسیبها و نواقص قلب است. قبل از خوردن قورباغه، باید آن را پخت؛ و یکی از راههای پختن قورباغه، این است که آن را به دو نیم تقسیم کرده، با لوبیا و سیر و فلفل (کاملاً آسیاب شده)، مخلوط نمائید. پس از آن، محتویات را درون آب جوشانده و سپس نمک و دو قاشق غذاخوری عسل بیفزایید.
وقتی شما قورباغه را بجوشانید، نباید این فرایند بیشتر از ۲۰ دقیقه طول بکشد. در غیر این صورت و پس از این زمان، عصاره گوشت آن از بین خواهد رفت. در کنار آن، شما میتوانید سیر بیفزائید تا سلامت قلب خود را افزایش دهید.
۴- گوشت قورباغه و آسم
علاوه بر درمان ناتوانی جنسی، عصاره گوشت قورباغه نیز میتواند جلوی آسم را بگیرد. این عصاره در پرو بسیار مشهور است که به آن Extracto de rana گفته میشود. این عصاره در بازار مرکزی شهر لیما (Lima) بسیار پرفروش است.
۵- به عنوان آنتی بیوتیک
پوست چسبیده به گوشت قورباغه، حاوی مواد غذایی بسیار عالی است. این مواد، میکروبهای عامل بیماری را میکشد. این مطلب توسط تیم دانشمندان دانشگاه امارات متحده عربی، اثبات شده است. آنها این تحقیق را برای اصلاح موادی که به گوشت قورباغه میچسبد انجام دادند؛ بنابراین مردم میتوانند گوشت قورباغه را به عنوان آنتی بیوتیک استفاده کنند. یکی از آنتی بیوتیکها میتواند با بیماری استافیلوکوک مقابله کند که باعث مرگ بسیاری از بیماران بستری شده در بیمارستان میگردد.
۶- ترمیم سریع زخمها
دانشمند پروفسور کریس شاو (Chris Shaw)، دریافت گوشت صفرایی قورباغه، پروتئینهایی تولید میکند که میتواند زخمها و جراحات را به خوبی ترمیم کند. همچنین میتواند در بسیاری از بیماری ها، بیماران را درمان کند.
۷- جلوگیری از برونشیت
گوشت قورباغه و عصاره گوشت قورباغه میتواند از برونشیت جلوگیری کند. در پرو این عصاره بسیار مشهور است و عصاره قورباغه نامیده میشود. همچنین در مورد خواص ویژه گوشت گوزن نیز مطالعه بفرمایید.
۸- درمان اثرات سکته مغزی
بر طبق اظهارات پروفسور شاو، گوشت قورباغه توانایی درمان بسیار از بیماریها را داشته و نیز شرایط دیگری فراهم میکند که این شرایط برای ترمیم سریع رگهای خونی مانند اثرات سکته مغزی نیاز است.
۹- گوشت قورباغه برای دیابت
همانند بیماران قلبی، دیابتیها نیز برای درمان بیماری خود، میتوانند از گوشت قورباغه استفاده کنند. زیرا بر اساس تحقیقات، گوشت قورباغه میتواند زخمهای مبتلایان به دیابت را درمان کند. آنها همچنین میتوانند درمان دیابت را انجام دهند.
۱۰- پیشگیری از سرطان
بر اساس تحقیقات کریس شاو که اهل بریتانیاست، موفق به شناسایی ۲ نوع پروتئین موجود در گوشت قورباغه شد. دو پروتئین گوشت قورباغه "میمون مومیایی" لقب گرفتند که میتوانند از رشد سلولهای خونی ممانعت به عمل آورده و تومورهای سرطانی را بکشد.
علاوه بر این، یک دکتر از جاکارتا، مخاط گوشت قورباغه را به عنوان جایگزین داروهای سرطانی استفاده نمود. با سیاهرگ وریدی، این درمان مشابه درمان دارویی است، اما همانند درمان دارویی رایج، درمان پر حرارتی نیست.
حکم مصرف گوشت قورباغه در اسلام
بر اساس احکام شرعی اسلام، مصرف گوشت قورباغه حرام و ممنوع است.
احادیث و روایات متعددی از رسول اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) وجود دارد که به طور صریح، خوردن گوشت قورباغه را ممنوع اعلام کردهاند. به عنوان مثال، در روایتی از امام صادق (ع) نقل شده است: «هر خزندهای که دارای بال نباشد، حرام گوشت است، مانند مار، سوسمار، قورباغه و وزغ».
نکات تکمیلی به نقل از دفتر آیت الله مکارم شیرازی:
نجس بودن یا نبودن قورباغه، موضوعی جدا از حرام بودن گوشت آن است. در فقه شیعه، قورباغه نجس نیست.
حکم شرعی حرام بودن گوشت قورباغه شامل تمام مراحل رشد آن، از جمله تخم، لارو و حشره میشود.
استفاده از گوشت قورباغه برای مصارف غیر خوراکی، مانند مصارف پزشکی یا صنعتی، در صورتی که مستلزم خوردن آن نباشد، اشکالی ندارد.
هشدارهای مصرف گوشت قورباغه
اگرچه گوشت قورباغه فواید بسیاری برای بدن ما دارد، باید در مورد مصرف آن هشیار باشیم. بر اساس اظهارات سرپرست حیات وحش، اگر بیش از حد گوشت قورباغه مصرف کنیم، مشکلات و بیماریهای زیادی از سرطان گرفته تا نارسایی کلیه، سکته مغزی و فلج، ما را تهدید میکند.
این ماجرا به علت وجود مواد شیمیایی آلی و عناصر سرطان زا در گوشت قورباغه است. بعلاوه در گوشت قورباغه کرمهای زیادی وجود دارد. همچنین باعث بروز سردرد میشود؛ بنابراین اگر میخواهید گوشت قورباغه را مصرف کنید، باید مراقب باشید. شما میتوانید قورباغهای بخورید که مواد سمینداشته باشد. در این صورت، از عوارض جانبی و اثرات بد آن، مصون خواهید ماند.