همشهری آنلاین: یکی از مسئولان در مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علومپزشکی یزد، گفته است که بهطور کلی خطر سرطانزایی بر اثر حرارت بیش از حد در همه انواع تهدیگها وجود دارد.
اصلا یک عده از محققان کارشان این است که هر چند وقت یکبار کشف کنند که کدامیک از خوراکیهایی که ما برایش جان میدهیم، قرار است عامل کدام سرطان باشد. حالا هم این دانشمندان گفتهاند که «ته دیگ» سرطان زاست!
یکی از مسئولان در مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علومپزشکی یزد، گفته که بهطور کلی خطر سرطانزایی بر اثر حرارت بیش از حد در همه انواع تهدیگها وجود دارد؛ البته خطر سرطانزایی و ناباروری بر اثر طبخ نامناسب تهدیگ سیبزمینی، بیشتر از تهدیگ نان یا تهدیگ برنج است.
او توصیه کرده تا جایی که امکان دارد از روشهای پخت کند و آرام مانند آبپز کردن یا بخارپز کردن استفاده کنید تا ترکیبات سمی حین پخت و فرآوری در آن آزاد نشود.