امروزه بسیاری از افراد بر برقراری ارتباط از پیامهای متنی استفاده میکنند. این روند در زندگی زوجین نیز مشاهده میشود و آنها به دلایل مختلفی تا حد زیادی از طریق پیامهای متنی با یکدیگر صحبت میکنند، اما باید بدانید چت کردن یا ارسال پیامک برای بسیاری از زوجها مشکلاتی در روابط ایجاد میکند.
حل کردن مشکلات از طریق پیامک
یکی از اشتباهات زوجین در اوایل ازدواج حل کردن مشکلات از طریق پیامک است، از طریق پیامک شما متوجه لحن یکدیگر نخواهید شد، صحبت کردن میتواند موثرترین روش حل مشکلات زناشویی باشد، کلمات است که نشان میدهد چه در ذهن ما میگذرد و اتاق فکر یک زوج بر این اساس شکل میگیرد.
پرسیدن سوالات زیاد
برخی از همسران بسیار وابسته در طول روز دائما به همسر خود پیام داده و سوالاتی از قبیل " کجایی؟ چکار میکنی؟ دلت برام تنگ نشده؟ چرا به من زنگ نمیزنی؟ و... " میپرسند، پرسیدن این سوالات کنترلکننده و توهینآمیز است و باعث دور شدن همسرتان از شما میشود.
ترک ناگهانی چت
اگر در دوران نامزدی از نامزدتان دور هستید و بیشتر از طریق پیامک با هم ارتباط دارید، به احساسات طرف مقابل توجه کنید و ناگهان چت را ترک نکنید و او را منتظر پاسخ نگذارید، این کار اشتباه است و اغلب از سمت آقایان صورت میگیرد. این کار هنگام پیش آمدن شرایط ویژه قابل قبول است، اما نباید تبدیل به عادت شود.
ارسال پاسخهای کوتاه
ارسال پاسخهای کوتاه و تک کلمهای مانند" آره، نه، خیلی، هیچی و... " سبب میشود طرف مقابلتان گمان نماید که شما تمایلی به چت کردن با او ندارید. همچنین از ایموجیها بهجای کلمات استفاده نکنید.
فرستادن بیش از حد پیامک
حتما اطرافتان خانمهایی را دیده اید که از راه دور و ارسال پیامک همسر خود را کنترل میکنند، این کار باعث میشود طرف مقابلتان احساس نارضایتی کند و گمان کند که شما آزادی و اختیاراتش را سلب کرده اید.
سین زدن و پاسخ ندادن
یمکی از عادتهایی که برخی از افراد به آن دچارند، سین زدن و پاسخ ندادن به پیامک هاست. در زندگی مشترک همسرتان را در اولویت قرار دهید و همیشه پیامهای او را بی پاسخ نگذارید.
پیامکهای طولانی
یکی دیگر از اشتباهاتی که زوجین مرتکب میشوند، ارسال پیامک در زمان جر و بحث و ناراحتی است، برخی از آنها زمان ناراحتی پیامک طولانی مینویسند و یا او را به رگبار پیامکهای ناراحت کننده میبندند، این کار موجب عصبانیت طرف مثقابل میشود، اگر امکان مکالمه و صحبت حضوری را ندارید، کوتاه و مختصر و واضح دلیل ناراحتی خود را توضیح دهید و از نوشتن حرفهای نیش دار و پر کنایه بپرهیزید.