راز تهیه یک بستنی وانیلی خوشمزه در خانه

برای داشتن یک خوراکی غنی تر، اما با طعمی بی نظیر، بستنی تهیه شده با شیر تغلیظ شده را امتحان کنید. اگر گزینه‌های گیاهی را ترجیح می‌دهید، حتی می‌توانید بستنی را با شیر نارگیل درست کنید.
راز تهیه یک بستنی وانیلی خوشمزه در خانه
کد خبر : ۶۳۳۰۷

اکثر بستنی‌ها با مقدار زیادی خامه غلیظ و تخم مرغ درست می‌شوند، خوشمزه است، اما چندان برای سلامتی شما مفید نیست. استفاده از شیر می‌تواند جایگزین خوشمزه و سالم تری برای خامه سنتی باشد.

برای داشتن یک خوراکی غنی تر، اما با طعمی بی نظیر، بستنی تهیه شده با شیر تغلیظ شده را امتحان کنید. اگر گزینه‌های گیاهی را ترجیح می‌دهید، حتی می‌توانید بستنی را با شیر نارگیل درست کنید.

شیر، شکر و وانیل را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید

هر یک از مواد را اندازه بگیرید و به یک کاسه متوسط اضافه کنید. از یک قاشق بزرگ برای هم زدن مواد استفاده کنید. به هم زدن ادامه دهید تا تمام مواد‌ها حل شوند.

برای شیر، هر سطح چربی مفید است، چه بدون چربی، چه کم چرب یا پر چرب.

شما همچنین می‌توانید با شیر شکلات هم این بستنی را تهیه کنید تا در کمترین زمان ممکن، یک بستنی شکلاتی درست کنید.

 

بیشتر بخوانید: 

آشنایی با یک ته‌چین متفاوت | غذایی با اصالت از کویر مرکزی ایران + طرز تهیه

 

مخلوط را به بستنی ساز اضافه کنید

اگر دستگاه بستنی سازی دارید، مخلوط را داخل آن بریزید. آن را روشن کنید و مخلوط را حدود ۲۰ دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط به میزان قابل توجهی غلیظ شود. مخلوط را در ظرف تاپرور در بسته بریزید و در فریزر خود قرار دهید.

اگر بستنی ساز ندارید آن را در یک ظرف کم عمق بریزید. بستنی ساز‌ها خوب هستند، اما استفاده از آن‌ها برای این دستور ضروری نیست. مخلوط شیر، شکر و وانیل را در یک ظرف کم عمق که برای گذاشتن در فریزر مناسب است بریزید. این ظرف را در فریزر خود قرار دهید.

مخلوط را هر ۲ تا ۴ ساعت یکبار هم بزنید

قوام بستنی را می‌توان با بیرون آوردن هر ۲ تا ۴ ساعت هم زدن آن بهبود بخشید. سپس آن را دوباره در فریزر خود قرار دهید.

اگر از بستنی ساز استفاده می‌کنید، هر ۴ ساعت یکبار هم بزنید.

اگر از بستنی ساز استفاده نکردید، هر ۲ تا ۴ ساعت بعد از تشکیل کریستال‌های یخ اولیه، آن را هم بزنید.

مخلوط را به مدت ۸ ساعت یا یک شب در فریز کنید

بعد از حدود ۸ ساعت (و هم زدن دوره ای) بستنی باید کاملا منجمد شود. اگر مخلوط تان قوام بستنی مانند داشته باشد، یعنی آماده سرو است.

تاپینگ‌های مورد علاقه خود را روی آن بریزید و سرو کنید

برای انتقال بستنی به کاسه‌های سرو از یک قاشق بستنی استفاده کنید. بستنی خود را با شکلات آب شده، خامه فرم گرفته، آجیل، میوه‌های خشک یا کنسرو شده، و هر چیز دیگری که از خوردن آن با بستنی خود لذت می‌برید، تزیین کنید.

منبع: راهنماتو

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر