اطلاعات عمومی در مورد خال‌های قرمز + علت

خال‌های قرمز معمولا مشکلی را برای سلامتی فرد ایجاد نمی‌کنند. مگر این که به دلیل خاصی مثل همراهی با خارش یا خونریزی، ناراحتی‌هایی را برای فرد ایجاد کنند. در چنین مواردی، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. شاید برای همه ما بیش از یک بار پیش آمده باشد که از وجود لکه‌های قرمز روی پوست خود متعجب شده باشیم.
اطلاعات عمومی در مورد خال‌های قرمز + علت
کد خبر : ۶۴۴۶۶

گاهی اوقات خال‌های مشکوک قرمزی را روی پوست می‌بینیم که بیشتر روی گردن، صورت، قفسه سینه و کمر مشاهده میشوند و ما را نسبت به سلامتی مان نگران می‌کنند. 

خال‌های قرمز معمولا مشکلی را برای سلامتی فرد ایجاد نمی‌کنند. مگر این که به دلیل خاصی مثل همراهی با خارش یا خونریزی، ناراحتی‌هایی را برای فرد ایجاد کنند. در چنین مواردی، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. شاید برای همه ما بیش از یک بار پیش آمده باشد که از وجود لکه‌های قرمز روی پوست خود متعجب شده باشیم.

 این لکه‌ها معمولا ناگهانی ایجاد می‌شوند و به راحتی هم از بین نمی‌روند و بعضی از افراد از دیدن آن‌ها نگران می‌شوند، اما جای نگرانی نیست. این لکه‌ها گاهی اوقات با خال اشتباه گرفته می‌شوند، اما خال نیستند. طبق مطالعات انجام شده، ۵۰ درصد از جوانان با آن درگیر می‌شوند، اما درمان خاصی برای آن مورد نیاز نیست.


 این خال‌ها می‌توانند در هر دوره‌ای از زندگی روی پوست ایجاد شوند، البته بعد از ۳۰ سالگی رایج‌تر هستند.
 این خال‌ها به دلیل رنگ قرمزی که دارند توجه دیگران را به خود جلب می‌کنند.
 ژنتیک افراد می‌تواند در به ارث بردن این خال‌ها موثر باشد.


این خال‌های قرمز روی پوست دقیقا چه هستند؟
خال‌های قرمز روی پوست، به دلیل گشاد شدن مویرگ‌های پوست ایجاد می‌گردند و به دلیل مشکلات بسیار کوچکی در سیستم عروقی ایجاد می‌شوند. این خال‌ها اغلب روی قفسه سینه و بازو‌ها دیده می‌شوند. این خال‌ها معمولا نرم و برجسته هستند و اندازه قطر آن‌ها بین ۱ الی ۵ میلی متر متفاوت است. ظاهر آن‌ها اغلب به گونه‌ای است که با خال اشتباه گرفته می‌شود. گاهی اوقات این لکه‌ها برعکس خال ها، در موارد نادری نشان دهنده تومور نیز هستند. 

دلایل ایجاد خال‌های قرمز چیست؟
دلیل اصلی این خال‌ها ناشناخته است. اگرچه که طبق مطالعات انجام شده، سن، فاکتور مهمی در این مورد است و هرچه سن افراد بالاتر برود، احتمال این خال‌های قرمز روی پوستشان بیشتر خواهد شد. اگرچه که ژنتیک، تغییرات هورمونی، قرار گرفتن در معرض محصولات شیمیایی و آب و هوا نیز می‌توانند عاملی برای ایجاد این خال‌ها باشند.

آیا جای نگرانی است؟
بسیاری از ما نگران می‌شویم که شاید این خال‌های قرمز سرطانی باشند، اما واقعا جای نگرانی نیست. شاید نشانه‌ای از تومور باشند، اما هنوز هم باید به ظاهر آن‌ها توجه کرد و هرگونه تغییری را زیر نظر گرفت تا بتوان خطرناک بودن آن را متوجه شد بنابراین، اگر روی پوست خود خال‌های قرمز دارید، موارد زیر را به خاطر بسپارید:

 این خال‌ها نباید به تعداد خیلی زیاد در یک قسمت خاص از بدن باشند.
 خال‌های قرمز روی پوست نباید ناراحتی برای فرد ایجاد کنند. اگر آسیب زا بودند یا خارش ایجاد کردند، به پزشک مراجعه کنید.
 این خال‌ها نباید خونریزی داشته باشند. اگر با لمس کردنشان خونریزی کردند، حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.
 به رنگ و شکل این خال‌ها توجه کنید. اگر خال‌ها تیره‌تر شدند و گوشه‌های آن سفت و نامنظم بودند، حتما با متخصص صحبت کنید.


برای از بین بردن خال قرمز چه کاری می‌توان انجام داد؟
بدون توجه به خطرات این خال‌ها در موارد نادر، قطعا وجود آن‌ها روی پوست خوشایند نیست، اما رعایت نکات زیر حائز اهمیت است.

 بسیار مهم است که در خانه با این خال‌ها ور نروید و با متود‌های طبیعی و خودسرانه برای از بین بردن آن‌ها تلاش نکنید.


 خال‌های قرمز روی پوست اندازه‌ای بین ۶ تا ۷ میلی متر دارند. از آن جایی که این خال ها، مویرگ‌های ورم کرده هستند، نباید با آن‌ها ور رفت. متخصص پوست بهترین راهکار‌ها را به شما پیشنهاد می‌کند.


 تیغ جراحی یا لیزر معمولا برای سوزاندن خال‌های قرمز استفاده می‌شود و در جلوگیری از به وجود آمدن دوباره آن‌ها نیز موثر است. این تکنیک کاملا امن و بی خطر است.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
منبع :
نمناک
مجله زندگی
ارسال نظر