این نوع دسر معمولا با استفاده از مواد جایگزین مانند موز رسیده، سیب زمینی پخته، یا مخلوطهای تجاری جایگزین تخم مرغ تهیه میشود. بافت آن ممکن است کمی با پنکیکهایی دیگر درست میشوند متفاوت باشد، اما باز هم میتواند بسیار خوشمزه باشد.
با وجودی که دستور کلی برای طبخ پنکیک وجود دارد، ولی با در نظر گرفتن سلیقه و ذائقه مصرف کننده یا موادی که در آنها استفاده میشود، روشهای متفاوتی برای پخت آن ذکر شده است. این پنکیک در عین حال مزه دلچسب و لذیذی دارد. شما میتوانید این پنکیک را در وعده صبحانه، عصرانه و یا به عنوان دسر خوشمزه و جذاب تهیه کنید.
مواد لازم
مواد لازم برای پخت پنکیک بدون تخم مرغ به شرح زیر است:
آرد: یک و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر: یک پیمانه
روغن نباتی: دو قاشق غذاخوری
آب: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ابتدا مواد خشک پنکیک همچون آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را در یک کاسه متوسط ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
پس از آن در یک ظرف مجزا شیر، تخم مرغ و آب را در کنار هم ریخته و هم بزنید.
سپس مخلوط شیر را با آرامی به مخلوط آرد افزوده و شروع به هم زدن کنید. به طوری که خمیر صاف و یک دست برای شما تشکیل شود.
یک تابه نچسب را انتخاب کرده و به اندازه یک قاشق روغن بر روی سطح آن بریزید. تابه را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملاً داغ شود. با استفاده از یک ملاقه مقداری از خمیر پنکیک را برداشته و به شکل دایرهای در تابه بریزید. به اندازه دو دقیقه زمان لازم است تا پنکیک پخته شده و برشته شود. در ادامه با استفاده از یک کفگیر پلاستیکی پنکیک را در تابه پشت و رو کنید تا سطح دیگر نیز پخته شود.
هم اکنون پنکیک بدون تخم مرغ شما آماده است. اگر آن را در حالتی سرو کنید که هنوز حرارت و گرمای آن خارج نشده، طعم و مزه بهتری پیدا میکند. میتوانید این پنکیک را با عسل، خامه و تکههای میوه دورچین و تزیین کنید. نوش جان.
منبع: پویه آنلاین