در هوای سرد این ۵ ماده غذایی را بخورید

یک فنجان چای دارچین برای پیشگیری از آنفلوانزا در زمستان مفید است. اگر هم دچار سرماخوردگی شدید، برای رفع درد و کاهش تب می‌توانید از جوشانده زنجبیل استفاده کنید. 
در هوای سرد این ۵ ماده غذایی را بخورید
کد خبر : ۷۹۳۹۸

دارچین برای پیشگیری از احساس سرما و گرم نگه داشتن دست‌ها و پا‌هایی که هر لحظه احساس سرما می‌کنند انتخاب خوبی است. یک فنجان چای دارچین برای پیشگیری از آنفلوانزا در زمستان مفید است. اگر هم دچار سرماخوردگی شدید، برای رفع درد و کاهش تب می‌توانید از جوشانده زنجبیل استفاده کنید. 
با سرد شدن هوا، متابولیسم به منظور حفظ انرژی و گرم نگه داشتن بدن کاهش می‌یابد. این یکی از دلایلی است که باعث می‌شود در نیمه دوم سال احساس خواب آلودگی و بی‌حالی کنیم. مصرف غذا‌هایی که علاوه بر تنظیم دمای بدن، بتوانند سطح انرژی را نیز افزایش دهند، در این فصول ضروری است. 

به گزارش خبرآنلاین، مواد غذایی زیادی وجود دارند که در طول فصل سرما به شما کمک می‌کنند تا گرم بمانید و مواد مغذی مورد نیاز بدن را در این فصل دریافت کنید، برخی از این موارد عبارتند از: 
۱. ادویه‌ها
دارچین برای پیشگیری از احساس سرما و گرم نگه داشتن دست‌ها و پا‌هایی که هر لحظه احساس سرما می‌کنند انتخاب خوبی است. یک فنجان چای دارچین برای پیشگیری از آنفلوانزا در زمستان مفید است. اگر هم دچار سرماخوردگی شدید، برای رفع درد و کاهش تب می‌توانید از جوشانده زنجبیل استفاده کنید. 
۲. شیر گرم
لبنیات حاوی مقدار زیادی ویتامین B ۱۲ و A، پروتئین و کلسیم هستند که سلامت کلی را تقویت می‌کنند. نوشیدن روزانه شیر گرم به شما کمک می‌کند که در برابر بیماری‌های فصلی ایمن بمانید. 

۳. میوه‌ها
میوه‌هایی با فیبر بالا مانند نارگیل و سیب انتخاب‌های ایده‌آلی در فصل سرما هستند و با تولید گرما در بدن، دمای مطلوبی را برای اندام‌ها به ارمغان می‌آورند. مرکباتی مانند گریپ فروت و پرتقال نیز منبع عالی ویتامین C هستند و می‌توانند ایمنی بدن را تقویت کرده و به خوبی با ویروس‌ها مبارزه کنند. انار نیز به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی به مبارزه با رادیکال‌های آزاد و مقابله با آنفلوانزا و تقویت ایمنی کمک می‌کند. 

۴. آجیل و خشکبار
مغز‌هایی مانند بادام، گردو، بادام هندی و پسته خوراکی‌های مفیدی برای فصل سرما هستند؛ متابولیسم را سرعت می‌بخشند، سرشار از چربی‌های سالم هستند، دمای بدن را افزایش می‌دهند و باعث می‌شوند احساس گرما کنید. 

۵. سبزیجات ریشه‌دار
سبزیجات ریشه‌دار مانند هویج، چغندر و شلغم از بهترین خوراکی‌های طبیعی در فصول پاییز و زمستان هستند. مصرف این سبزیجات به صورت آب‌پز، خام یا برشته‌شده، ویتامین A و C و بتاکاروتن مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند.

منبع: فرارو

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر