تحقیقات جدید نشان میدهد که مالکیت خانه میتواند باعث افزایش طول عمر شود.
به گزارش تکناک، این مطالعه که توسط یک محقق از دانشگاه آکسفورد انجام شده است، نشان میدهد که مالکیت خانه در دوران جوانی باعث افزایش طول عمر مردان آمریکایی به میزان حدود چهار ماه میشود، که در اوایل قرن بیستم متولد شدهاند. این تحقیق نشان میدهد که منافع اجتماعی و روانی مالکیت خانه از ارزش خود ملک بیشتر است.
این مطالعه نشان داد که مالکیت خانه با افزایش ۰.۳۶ سال طول عمر مردان سیاهپوست آمریکایی که در اوایل قرن بیستم متولد شدهاند و ۰.۴۲ سال برای همتایان سفیدپوست آنها ارتباط دارد.
مالکیت خانه و نابرابریهای نژادی در افزایش طول عمر
دکتر کِیسی برین، پژوهشگر ارشد این مطالعه گفت: «تحقیقات من نشان میدهد که داشتن خانه تأثیر زیادی بر افزایش طول عمر دارد. این نتایج نشان میدهد که اگر سیاستهای اجتماعی، فرصتهای مالکیت خانه را برای سیاهپوستان آمریکایی بهبود بخشند، ممکن است اختلاف طول عمر بین مردان سیاهپوست و سفیدپوست در ایالات متحده کاهش یابد.»
بر اساس این تحقیق، افزایش فرصتهای مالکیت خانه برای اقلیتهای نژادی، میتواند به کاهش نابرابریهای عمیق مرگومیر در ایالات متحده کمک کند.
این تحقیق به نابرابریهای قابل توجه در نرخ مالکیت خانه در قرن بیستم اشاره دارد، به طوری که سفیدپوستان آمریکایی حدود دو برابر سیاهپوستان، صاحب خانه بودند.
مشکلات تاریخی مانند: بردهداری و نژادپرستی باعث شده بود که سیاهپوستان آمریکایی در سال ۱۹۴۰ کمتر فرصت مالکیت خانه داشته باشند. کمتر از ۱۰ درصد از آنها در سنین ۱۸ تا ۲۵ سال صاحب خانه بودند و فقط ۴۰ درصد از افراد بالای ۶۵ سال صاحب خانه بودند.
روششناسی و یافتههای کلیدی
این تحقیق با استفاده از دادههای سرشماری سالهای ۱۹۲۰ و ۱۹۴۰ و اتصال آنها به سوابق مرگومیر تأمین اجتماعی انجام شد.
محققان از یک روش شناسایی مبتنی بر خواهر و برادر استفاده کردند تا طول عمر مردان بزرگسال آمریکایی که بین ۲۴ تا ۳۵ سالگی صاحب خانه بودند را بررسی کنند.
مالکیت خانه میتواند به انباشت ثروت کمک کند و با سلامت بهتر و طول عمر بیشتر ارتباط داشته باشد، اما این مطالعه نشان داد که ارزش مادی خانه تأثیر زیادی بر طول عمر ندارد.
این تحقیق به دلایل دیگری مانند: داشتن دایره اجتماعی قویتر، مزایای روانشناختی مالکیت خانه و شرایط زندگی بهتر برای افزایش طول عمر مالکان خانه اشاره میکند.
دکتر کیسی برین تأکید کرد: «این مطالعه تفاوت قابل توجهی در طول عمر افرادی نشان میدهد که خانه دارند و کسانی که اجارهنشین هستند. به طور متوسط، مالکان خانه در اوایل بزرگسالی شش ماه بیشتر از اجارهنشینها در سن ۶۵ سالگی زندگی میکنند.»
این تحقیق عواملی مانند: تحصیلات، نژاد، درآمد، وضعیت تأهل و پیشینه خانوادگی را کنترل کرده است تا تأثیر مالکیت خانه بر طول عمر را در ایالات متحده در قرن بیستم بررسی کند.
با وجود این، باید توجه داشت که نمونه مورد مطالعه از نظر جنسیت، قومیت، ملیت و زمینه تاریخی محدود بود و نمیتواند نماینده تمامی جمعیتها باشد.
این تحقیق در مجله Demography منتشر شده است.
منبع: تکناک