بسیاری از مغازهها به جای مرغ کامل فقط قطعه مرغ و به چند برابر قیمت میفروشند که علاوه بر فشار مالی به خانواده مشکلات بهداشتی به جامعه تحمیل میکند.
«قیمت هر کیلو فیله مرغ در بازار تهران ۲۲۵ هزار تومان، سه برابر قیمت مرغ کامل، به فروش میرود». برخی مغازهها میگویند مرغ کامل ندارند و فقط قطعه مرغ میفروشند و مشتری مجبور است هزینه چند برابر بپردازد. در سالهای گذشته چندین بار قطعهفروشی مرغ ممنوع شده بود، آخرین بار در دوران کرونا در سال ۱۳۹۸ سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت فروش قطعه مرغ را ممنوع کردند.
روزانه ۱۵۰۰ تن مرغ در تهران به فروش میرود که اگر تنها یک سوم آن به صورت قطعه فروشی باشد و میانگین دو برابر قیمت فروخته شود ۳۷ میلیارد تومان پول اضافه از جیب شهروندان تهرانی خارج میشود.
علاوه بر گرانفروشی و خالی کردن جیب مردم، وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی انتشار بیماری را مسئله اصلی قطعه فروشی میداند که بسیاری از فروشندگان در مغازه و روی تخته با کارگرانی که بهداشت را رعایت نمیکنند، اقدام به قطعه قطعه کردن مرغ میکنند.
منبع: آخرین خبر