دادههای یک مطالعه جدید نشان میدهد زمان غذا خوردن و مواد غذایی که مصرف میکنید، ممکن است در حفظ سلامت روان نقش داشته باشد.
متخصصان چینی دریافتند افرادی که بیماری قلبی دارند، در صورت خوردن صبحانه پرکالری احتمال بیشتری دارد که بتوانند از ابتلای خود به افسردگی جلوگیری کنند.
تیمی به سرپرستی «هونگ کوان شی» از دانشگاه پزشکی «هاربین» خاطرنشان کرد: شواهدی وجود دارد که نشان میدهد افراد مبتلا به بیماری قلبی «در مقایسه با جمعیت عمومی بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی هستند و نشان داده شده که عوامل رژیم غذایی نقش مهمی در بروز و پیشرفت افسردگی دارند».
آنها اخیرا یافتههای خود را در مجله «BMC Medicine» منتشر کردند.
به گفته متخصصان، زمان دریافت کالری میتواند ریتم شبانه روزی و متابولیسم را تنظیم کند و اختلال در ریتم شبانه روزی ممکن است یکی از عوامل افسردگی باشد.
به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، بیماران قلبی در حال حاضر در معرض خطر افسردگی قرار دارند، بنابراین، مطالعه جدید به بررسی ارتباط احتمالی بین وعدههای غذایی روزانه و سلامت روان بیمار پرداخته است.
این تیم دادههای سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸ را از تقریباً ۳۲ هزار آمریکایی که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده ثبت نام کرده بودند، بررسی کردند.
دادهها نشان داد افرادی که بیشترین کالری را در وعده صبحانه دریافت کردند (به طور متوسط ۷۹۱ کالری) در مقایسه با افرادی که کمترین صبحانه را میخوردند (میانگین ۸۸ کالری)، ۳۰ درصد کمتر در معرض افسردگی بودند.
همچنین زمانی که مردم حتی ۵ درصد از کالری روزانه خود را از شام یا ناهار به صبحانه تغییر دادند، این امر با کاهش ۵ درصدی خطر افسردگی مرتبط بود.
منبع: همشهری آنلاین