تاثیر عصاره سیر بر کاهش ابتلا به سکته

مطالعات نشان می‌دهند که مصرف عصاره‌ی سیر در مقدار ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی‌گرم در روز به مدت ۲۴ هفته به‌اندازه‌ی دارو‌های تجویزی رایج، در کاهش فشار خون مؤثر است.
تاثیر عصاره سیر بر کاهش ابتلا به سکته
کد خبر : ۸۵۴۳۵

مصرف سیر می‌تواند سبب کاهش سطح کلسترول در بدن شود.

مطالعات نشان می‌دهند که مصرف عصاره‌ی سیر در مقدار ۶۰۰ تا ۱۵۰۰ میلی‌گرم در روز به مدت ۲۴ هفته به‌اندازه‌ی دارو‌های تجویزی رایج، در کاهش فشار خون مؤثر است.

یک بررسی روی ۳۹ مطالعه به این نتیجه رسید که سیر می‌تواند سطح کلی کلسترول و کلسترول بد را کاهش دهد.

همچنین عصاره‌ی سیر می‌تواند از تجمع پلاک در عروق جلوگیری کند که این موضوع، احتمال ابتلا به سکته و لخته‌شدن خون را کاهش دهد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر