
شما در این مطلب میتوانید آموزش تهیه فلافل ساده به روش خوزستانیها را در عرض ۱۰ دقیقه را بخوانید.
فلافل یکی از غذاهای ساده و ارزان قیمت عربی است که به خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است.
مواد لازم برای تهیه فلافل
طرز تهیه فلافل ساده
مرحله اول
برای تهیه فلافل خوشمزه و ساده ابتدا نخود را از شب قبل داخل یک ظرف حاوی آب میریزیم و در صورت امکان چندین بار آب آنرا تعویض میکنیم تا علاوه بر اینکه نخود نرم شود، نفخ اش نیز به طور کامل گرفته شود.
مرحله دوم
در این مرحله نخود را داخل میکسر یا چرخ گوشت میریزیم، سپس پوست سیب زمینی، پیاز و سیر را میگیریم و آنها را نیز به همراه جعفری به چرخ گوشت یا میکسر اضافه میکنیم و مواد را به صورت درشت میکس میکنیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که خمیر فلافل نباید کاملا مانند پوره شود و باید تکههای ریز نخود درون مایه فلافل احساس شوند. اگر چرخ گوشت در دسترس داشته باشیم، بهتر است مواد را دو بار چرخ کنیم تا کاملا له و شبیه پوره نشوند.
مرحله چهارم
حالا خمیر فلافل را درون یک کاسه مناسب میریزیم. در صورتی که خمیر آب انداخت مقدار کمی آرد نخودچی به آن اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا مایه فلافل منسجم شود. توجه داشته باشید که مایه فلافل نباید خیلی سفت باشد.
مرحله پنجم
در این مرحله ادویه فلافل را به همراه پودر گشنیز، زیره، پاپریکا، ادویه کاری، پودر گشنیز، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه فلافل اضافه میکنیم و چند دقیقه آنرا با دست ورز میدهیم تا ادویهها به خوردش بروند.
مرحله ششم
پس از اینکه مایه فلافل آماده شد، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله یک تابه گود روی حرارت قرار میدهیم و به اندازهای روغن اضافه میکنیم که فلافلها هنگام سرخ شدن به طور کامل درون روغن شناور باشند. در ادامه قالب فلافل زن را درون یک کاسه آب میزنیم تا نمدار شود.
مرحله هشتم
حالا با قاشق از مایه فلافل درون قالب میریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم، سپس درون روغن داغ میاندازیم و اجازه میدهیم فلافلها مغز پخت شوند. حرارت باید کم باشد و روغن باید کاملا داغ و جوشان باشد.
مرحله نهم
پس از اینکه یک سمت فلافلها سرخ شد، آنها را بر میگردانیم تا سمت دیگرشان نیز طلایی شود. در پایان فلافلهای سرخ شده را روی دستمال حولهای یا توری فلزی قرار میدهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس با مخلفات دلخواه سرو میکنیم.
منبع: پارسینه پلاس