دلیل عجیب تعطیلی مهد کودک‌ها در انگلیس

نتایج یک تحقیق رسمی در انگلیس نشان می‌دهد بحران افزایش هزینه‌ها به تعطیلی مهدکودک‌ها در این کشور منجر شده است.
دلیل عجیب تعطیلی مهد کودک‌ها در انگلیس
کد خبر : ۲۱۲۸۷

تحقیقات دولت انگلیس در مورد تأثیر بحران هزینه‌های زندگی بر بخش مراقبت از کودکان انسان می‌دهد از هر ۱۰ مرکزی که در این زمینه فعالیت می‌کنند یک مرکز با خطر تعطیلی مواجه هستند و بیش از نیمی آنها برای تأمین هزینه‌های خود به مشکل برخورد کرده‌اند. 

یاهو نیوز با گزارش این خبر افزود این ارقام نگرانی‌ها را در مورد ظرفیت رشد این بخش و رسیدن آن به توسعه ۴ میلیارد پوندی مدنظر دولت در جهت تحقق برنامه لندن برای «ارائه خدمات رایگان در زمینه مراقبت از کودکان» طبق برنامه پیش‌بینی‌شده در بودجه افزایش می‌دهد. 

در انگلیس در حال حاضر، والدینی که بیش از ۱۶ ساعت در هفته کار می کنند و کمتر از ۱۰۰ هزار پوند درآمد دارند، از ۳۰ ساعت مراقبت رایگان در هفته برای کودکان سه و چهار ساله برخوردار هستند. دولت متعهد شده است بین سال‌های ۲۰۲۷ تا ۲۰۲۸ این طرح را به گونه ای گسترش دهد که همه کودکان بالای ۹ ماه را شامل شود.

نیل لیچ، مدیر عامل اتحادیه «ارلی یرز» گفت دولت باید به جای آوار کردن فشارهای بیشتر بر روی این بخش از طریق دادن وعده‌های بزرگ درباره مراقبت رایگان از کودکان باید بر رفع مشکلات سیستم کنونی که حاصل سال‌ها کمبود توجه و بی‌توجهی است تمرکز کند.

گزارش وزارت آموزش (DfE)، بر اساس نظرسنجی نوامبر گذشته از ۱۸۵۷ مرکز ارائه‌دهنده خدمات مراقبت از کودکان نشان داد که ۱۰ درصد از این مراکز فکر می‌کنند احتمالاً به دلیل فشار هزینه‌ها مجبور به تعطیل کردن مراکز خود خواهند شد در حالی که ۲ درصد دیگر گفته‌اند که قصد دارند ظرف ۶ ماه آینده این کار را انجام دهند.  که قصد دارند این کار را انجام دهند.

تقریباً نیمی از این مراکز (۴۷٪) گزارش کردند که درآمد آنها برای پوشش هزینه هایشان کافی نیست. این آمار نسبت به زمستان ۲۰۲۱ که فقط یک سوم از این مراکز چنین نظری داشتند (۳۵٪) افزایش ۱۲ درصدی را نشان می‌دهد. هزینه های پرسنل و صورتحساب های انرژی اصلی‌ترین محرک افزایش فشار هزینه‌ها بر مراکز این بخش هستند. 

سه پنجم این مراکز (۶۲٪) برای کمک به کاهش فشارهای مالی شهریه‌ها را افزایش داده‌اند؛ نه دهم آنها (۸۹٪) هم سعی کرده‌اند هزینه‌هایشان را کاهش دهند که از این میان ۷۰٪ آنها می‌گویند با کاهش مخارج در زمینه غذا، مواد اولیه یا تجهیزات تلاش کرده‌اند از پس مشکلات اقتصادی برآیند. 

گزارش DfE علاوه بر این به بحران استخدامی که بسیاری در این بخش با آن روبرو هستند اشاره کرد. دو سوم از مهد کودک‌های شرکت‌کننده در این نظرسنجی (64٪) گزارش کردند که در سال گذشته با مشکلاتی در زمینه کارکنان مواجه شده‌اند. مسائل مربوط به کارکنان مواجه شده اند و اکثر آنها گفته‌اند مجبورند زمان و هزینه بیشتری را برای یافتن کارمندان صرف کنند.

در این گزارش آمده است: «پیشنهادهای فعلی برای توسعه مراقبت از کودکان، ارائه مراقبت های بیشتر برای حمایت از والدین شاغل را در اولویت قرار می‌دهد، اما از کودکان محروم حمایت نمی‌کند یا کیفیت مراقبت از کودکان را بهبود نمی‌بخشد. بودجه‌های توزیع‌شده بسیار ناچیزتر از آن هستند که امکان تغییر در کیفیت خدمات مورد نیاز را فراهم کند و به‌طور ناعادلانه به سمت خانواده‌های با درآمد بالاتر هدف‌گذاری شده است.»

لیچ گفت که تحقیقات DfE نشان می‌دهد که «برنامه‌های دولت برای گسترش به اصطلاح «مراقبت از کودکان رایگان» چطور به طرز خطرناکی پیش می‌رود. او ادامه داد: «زمانی که تقریباً نیمی از ارائه مهدکودک‌ها می گویند درآمد آنها هزینه‌ها را پوشش نمی‌دهد ۱۰ درصد مهدکودک‌ها می‌گویند احتمال تعطیلی قریب الوقوع وجود دارد و اکثریت قریب به اتفاق آنها مشکلات کارکنان را گزارش می کنند. پس واضح است که سیستم موجود کارآمدی ندارد.»

 

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
منبع :
فارس
مجله زندگی
ارسال نظر