محققان دانشگاه ورونا ایتالیا دریافتند که ترکیبات موجود در قهوه اسپرسو میتواند به مهار پروتئین کلیدی مؤثر در ابتلاء به آلزایمر کمک کند.
در این مطالعه بر روی پروتئینهای تاو متمرکز شد. هنگامی که پروتئینها شروع به انباشته شدن میکنند یا در هم میپیچند، با افزایش خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر مرتبط هستند.
نتایج مطالعه جدید نشان داد که ترکیبات موجود در اسپرسو ممکن است به مقابله با ابتلاء به بیماری آلزایمر کمک کند.
محققان دانشگاه ورونا ایتالیا دریافتند که ترکیبات موجود در قهوه اسپرسو میتواند به مهار پروتئین کلیدی مؤثر در ابتلاء به آلزایمر کمک کند.
در این مطالعه بر روی پروتئینهای تاو متمرکز شد. هنگامی که پروتئینها شروع به انباشته شدن میکنند یا در هم میپیچند، با افزایش خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر مرتبط هستند.
این پروتئین بر عملکرد بخشی از مغز مبتلایان به آلزایمر و سایر بیماریها از جمله پارکینسون در گروهی به نام تائوپاتی تأثیر میگذارد.