این روش‌های بسیار ساده بهترین روش برای پختن سبزیجات است

سبزی‌ها رو تا می‌تونید خام مصرف کنید. چون پختن سبزی مخصوصا اگر به مدت طولانی باشه، ویتامین‌هاش رو از بین میبره.
این روش‌های بسیار ساده بهترین روش برای پختن سبزیجات است
کد خبر : ۵۳۳۶۱

به گزارش تبیان، مصرف سبزیحات در أنواع رژیم‌های غذایی توصیه شده. اما تعدادی روش وجود داره که با رعایت کردن اون‌ها، مواد مغذی سبزیجات خیلی بهتر به بدنتون می‌رسه.


نکته: سبزی‌ها رو تا می‌تونید خام مصرف کنید. چون پختن سبزی مخصوصا اگر به مدت طولانی باشه، ویتامین‌هاش رو از بین میبره.

مصرف سبزیجات خام

سبزی خوردن

گوجه فرنگی

پیاز

گل کلم

شلغم

ترب

انواع فلفل سبز

نحوه استفاده سالاد


اگر سالاد رو برای ناهار یا شام می‌خواید بخورید، نباید از چند ساعت قبل درستش کنید. چون ویتامین‌های مواد سالاد مثل گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمه‌ای و ... در معرض هوا تخریب میشه و از بین میره.

مصرف سبزیجات پخته با غذا 


- اسفناج پخته با ماست یا کشک

- هویج پخته

- لوبیا سبز

- نخود فرنگی پخته

- سیب زمینی

- کدو حلوایی

- لبو

- گل کلم

- کرفس

- ریواس

- کنگر

- بادمجان

- کدوی خورشی پخته

 

طریقه پخت سبزیجات


- اسفناج بدون آب و با حرارت کم 

- لوبیاسبز، نخود فرنگی، هویج، چغندر، کدو حلوایی و کدوی خورشی اضافه کردن آب در انتهای طبخ

- نپختن سبزیجات در آب زیاد

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
منبع :
تبیان
مجله زندگی
ارسال نظر