یک متخصص تغذیه با اشاره به مصرف روزانه حداکثر دو تا سه فنجان کوچک قهوه، مصرف بیش از حد این نوشیدنی را برای بدن مضر دانست.
دکتر هادی عبدالله زاد با بیان اینکه نوشیدن قهوه با فوایدی برای بدن همراه است، گفت: قهوه یک نوشیدنی است که در رفع خستگی بدن موثر بوده و موجب سرحال شدن و شادابی افراد میشود.
وی افزود: این نوشیدنی همچنین موجب افزایش عملکرد بدن شده و در همین راستا ورزشکاران هم از قهوه استفاده میکنند.
عبدالله زاد گفت: قهوه همچنین به دلیل وجود کافئین بالا، در افزایش هوشیاری و عملکرد شناختی موثر است و برای همین افراد برای جلوگیری از خواب آلودگی از این نوشیدنی استفاده میکنند.
وی افزود: این نوشیدنی همچنین موجب بهبود پمپاژ خون شده و به دلیل ترکیبات دیگر موجب در آن اکسیژن رسانی به ریهها را بهبود میبخشد.
این متخصص تغذیه به تاثیرات قهوه در کاهش وزن هم اشاره و تصریح کرد: مصرف قهوه موجب کاهش اشتها و از طرفی افزایش متابولیسم بدن میشود که این دو در کاهش وزن افراد بسیار موثر است و برای همین برخی افراد برای کاهش وزن به مصرف قهوه گرایش پیدا میکنند.
عبدالله زاد گفت: تمام فواید قهوه زمانی نصیب افراد میشود که در مصرف آن زیادهروی نشود و توصیه میشود افراد سالم نهایتا دو تا سه فنجان کوچک قهوه در طول روز مصرف کنند.
این متخصص تغذیه گفت: افراد همچنین باید از مصرف قهوه یک ساعت قبل و بعد از غذا خودداری کرده، چرا که موجب کاهش جذب آهن در بدن میشود.
عبدالله زاد گفت: قهوه به دلیل کافئین بالایی که دارد در صورت مصرف زیاد موجب افزایش ضربان قلب شده و اضطراب افراد را تشدید میکند.
این متخصص تغذیه با اشاره به اعتیادآور بودن قهوه گفت: کافئین بالای قهوه در طولانی مدت اعتیادآور است و موجب اختلال در روند خواب افراد و افزایش بیقراری در آنها میشود، بنابراین در مصرف این نوشیدنی باید احتیاط کرد.
عبدالله زاد مصرف قهوه برای افراد مبتلا به مشکلات گوارشی را زیان آور دانست و افزود: مصرف قهوه موجب تشدید مشکلات گوارشی از جمله رفلاکس معده میشود.
این متخصص تغذیه گفت: همچنین مصرف قهوه برای مادران باردار هم توصیه نمیشود، چرا که موجب تشدید مشکلات گوارشی در آنها خواهد شد.