با مصرف این ویتامین‌ها از شر سردرد‌های مدام و میگرنی خلاص شوید

سردرد میگرنی با درد شدید ضربان دار یا احساس نبض زدن در یک طرف مغز مشخص می‌شود و اغلب با تهوع، استفراغ و افزایش حساسیت به نور و صدا‌ها همراه است. حملات میگرنی می‌توانند ساعت‌ها یا روز‌ها طول بکشند و درد آن‌قدر شدید باشد که در انجام کار‌های عادی اختلال ایجاد کند.
با مصرف این ویتامین‌ها از شر سردرد‌های مدام و میگرنی خلاص شوید
کد خبر : ۶۳۴۸۵

سلامت نیوز: کمبود برخی ویتامین‌ها ممکن است باعث میگرن و تشدید آن شود.


پژوهش‌ها نشان می‌دهد که کمبود برخی ویتامین‌ها ممکن است با فراوانی و شدت حملات میگرنی مرتبط باشد.

سردرد میگرنی با درد شدید ضربان دار یا احساس نبض زدن در یک طرف مغز مشخص می‌شود و اغلب با تهوع، استفراغ و افزایش حساسیت به نور و صدا‌ها همراه است. حملات میگرنی می‌توانند ساعت‌ها یا روز‌ها طول بکشند و درد آن‌قدر شدید باشد که در انجام کار‌های عادی اختلال ایجاد کند.

میگرن یک بیماری عصبی رایج است که می‌تواند بر سلامتی، زندگی اجتماعی و کاری افراد تأثیر بگذارد و ممکن است برای یک فرد عادی غیر قابل تحمل باشد. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که کمبود برخی ویتامین‌ها ممکن است با فراوانی و شدت حملات میگرنی مرتبط باشد.

 

اولین مرحله میگرن به عنوان مرحله پرودروم شناخته می‌شود و اغلب چند دقیقه تا چند ساعت قبل از شروع سردرد میگرنی رخ می‌دهد. علائم آن نیز شایع خمیازه، تحریک و خستگی است. بسیاری از مردم احساس اضطراب می‌کنند که نشانه میگرن قریب‌الوقوع است. در اینجا چند ویتامین وجود دارد که کمبود آن‌ها ممکن است باعث میگرن و تشدید آن شود:

۱. ویتامین D

کمبود ویتامین D با فراوانی بیشتر سردرد‌های میگرنی مرتبط است. این ویتامین نقش مهمی در سلامت اعصاب و کاهش التهاب ایفا می‌کند که می‌تواند به تأثیر آن بر دفعات میگرن مربوط باشد.

مطالعات نشان می‌دهد که مکمل ویتامین D ممکن است دفعات حملات را در افراد با سطوح پایین این ماده مغذی کاهش دهد.

۲. منیزیم

اگرچه منیزیم یک ویتامین نیست و یک ماده معدنی است، نقش منیزیم به اندازه کافی در پیشگیری از میگرن قابل ذکر است. کمبود منیزیم یکی از کمبود‌هایی است که به خوبی با میگرن مرتبط شده است. منیزیم برای عملکرد صحیح اعصاب مهم است و به تنظیم انتشار انتقال دهنده‌های عصبی کمک می‌کند.

طبق پژوهش‌های انجام شده، مکمل‌های منیزیم می‌توانند در پیشگیری از میگرن، به‌ویژه موارد مربوط به علائم قاعدگی، موثر باشند.

۳. ویتامین B ۲ (ریبوفلاوین)

ویتامین B ۲ یا ریبوفلاوین برای تولید انرژی در سلول‌ها ضروری است و کمبود آن می‌تواند عملکرد سلولی در مغز را که مربوط به میگرن است، مختل کند.

ریبوفلاوین می‌تواند در کاهش فراوانی و شدت میگرن مفید باشد؛ بنابراین به افرادی که از حملات مکرر رنج می‌برند توصیه می‌شود دریافت آن را فراموش نکنند.

۴. کوآنزیم Q ۱۰

کوآنزیم Q ۱۰ یک ماده مغذی است که عملکردی مشابه ویتامین‌ها در بدن دارد و برای تولید انرژی و محافظت آنتی اکسیدانی ضروری است. چندین مطالعه نشان داده اند که CoQ ۱۰ می‌تواند دفعات سردرد‌های میگرنی را کاهش دهد.

۵. ویتامین B ۱۲

در حالی که ارتباط مستقیم بین کمبود ویتامین B ۱۲ و میگرن کمتر مشخص است، B ۱۲ برای سلامت کلی و عملکرد عصبی حیاتی است. به تولید DNA و گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کند و از عملکرد سلول‌های عصبی پشتیبانی می‌کند.

کمبود B ۱۲ می‌تواند منجر به علائم عصبی شود که ممکن است باعث تشدید یا تحریک میگرن در برخی افراد شود.

۶. ویتامین B ۶

ویتامین B ۶ برای تولید برخی انتقال دهنده‌های عصبی در مغز مانند سروتونین که می‌تواند بر آسیب شناسی میگرن تأثیر بگذارد، مهم است. کمبود B ۶، در حالی که کمتر از B ۲ مورد بحث قرار می‌گیرد، ممکن است به علائم میگرن نیز کمک کند.

اگر از میگرن رنج می‌برید و مشکوک هستید که کمبود مواد مغذی می‌تواند یک عامل موثر برای شروع آن باشد، بهتر است این موضوع را با پزشک در میان بگذارید.

آن‌ها می‌توانند آزمایش خون را برای بررسی سطوح این مواد مغذی توصیه کنند و تنظیمات یا مکمل‌های غذایی را بر اساس نیاز‌های خاص شما پیشنهاد کنند. رفع کمبود‌ها نه تنها ممکن است به کاهش فراوانی و شدت میگرن کمک کند، بلکه سلامت کلی را نیز بهبود می‌بخشد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر