وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) طی گزارشی گفته است که یک میوه کیوی حاوی بیش از ۲ گرم فیبر، ۲۱۵ میلی گرم پتاسیم، ۶۴ میلی گرم ویتامین C و ۲۳.۵ میلی گرم فسفر و کلسیم است.
یک میوه دست کم گرفته شده وجود دارد که ممکن است تقریباً همه جنبههای خواب ما را بهبود بخشد. به توصیه محققان و دانشمندان بهتر است میوه کیوی را جایگزین لیوان گرم شیر یا فنجان چای بابونه کنید.
وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) طی گزارشی گفته است که یک میوه کیوی حاوی بیش از ۲ گرم فیبر، ۲۱۵ میلی گرم پتاسیم، ۶۴ میلی گرم ویتامین C و ۲۳.۵ میلی گرم فسفر و کلسیم است. طبق یافتههای مطالعهای که در سال ۲۰۲۳ در Nutrients منتشر شد، معلوم شده است که مواد موجود در کیوی موجب میشود خواب سریعتر و بهتری داشته باشیم.
همچنین در یک مطالعه در سال ۲۰۱۱ که در مجله تغذیه بالینی آسیا پاسیفیک منتشر شد، محققان ۲۴ شرکت کننده را برای تجزیه و تحلیل چگونگی تاثیر مصرف کیوی بر خواب انتخاب کردند. یک ساعت قبل از رفتن به رختخواب، شرکت کنندگان در طول چهار هفته هر شب دو عدد کیوی خوردند. در پایان مطالعه، محققان کاهشهایی را در زمان به خواب رفتن شرکتکنندگان مشاهده کردند. افزایش طول مدت خواب و کارایی خواب نیز گزارش شده است.
در یک مقاله تحقیقاتی در سال ۲۰۲۴ که در مجله فارماکولوژی و فارماکوتراپی منتشر شد، کارشناسان خاطرنشان کردند که چگونه آنتی اکسیدانها ممکن است کیفیت خواب را با محافظت در برابر آسیبهای مضر رادیکالهای آزاد، که در غیر این صورت میتواند الگوهای خواب ما را تخریب کند، افزایش دهد. وقتی صحبت از سروتونین به میان میآید، کارشناسان یک مطالعه حیوانی در سال ۲۰۱۹ که در Neuron منتشر شد، دریافتند که کمبود سروتونین با کاهش فشار خواب، یکی از دو مؤلفه ضروری برای خواب، و دیگری یک ریتم شبانه روزی هماهنگ است.