جبران کمبود ویتامین D از طریق تغذیه

تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است و می‌تواند به تأمین مقدار زیادی از مواد مغذی مهم از جمله سلنیوم، ویتامین B ۱۲ و D، فسفر و ریبوفلاوین کمک کند. دو عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.
جبران کمبود ویتامین D از طریق تغذیه
کد خبر : ۷۳۴۶۶

ویتامین D با سلامت جسم و روان ما مرتبط است، از همین رو حائز اهمیت است که حجم بیشتری از این ماده مغذی مهم را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانیم.


مقدار ویتامین D مورد نیاز برای بزرگسالان، روزانه ۶۰۰ الی ۸۰۰ واحد بین‌المللی در روز است. اگرچه مواد غذایی زیادی وجود ندارد که به طور طبیعی حاوی ویتامین D باشد، اما در ادامه به چند مورد از منابع غنی این ویتامین اشاره می‌شود:

۱) تخم مرغ

تخم مرغ، به ویژه زرده آن، منبع خوبی از پروتئین است و می‌تواند به تأمین مقدار زیادی از مواد مغذی مهم از جمله سلنیوم، ویتامین B ۱۲ و D، فسفر و ریبوفلاوین کمک کند. دو عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را پاسخگو است.

۲) شیر بادام

یک فنجان شیر بادام ۲۶ درصد از نیاز روزمره افراد به ویتامین D را تأمین می‌کند. هم‌چنین شیر بادام برای تنظیم قند خون، سلامت پوست و تقویت بینایی مفید است.

۳) قارچ

یک فنجان قارچ پخته‌شده ۵ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D را تأمین می‌کند. قارچ‌هایی که در معرض نور خورشید پرورش می‌یابند ویتامین D بیشتری در خود دارند.

۴) جگر گاو

جگر گاو منبع اصلی ویتامین B ۱۲ است و ویتامین D کافی را نیز برای بدن تأمین می‌کند. ۱۰۰ گرم جگر گاو، پاسخگوی ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین D است.

۵) روغن ماهی

مصرف یک قاشق چای‌خوری روغن ماهی، حدود ۷۵ درصد از ویتامین D مورد نیاز روزانه را تأمین می‌کند. هم‌چنین روغن ماهی به کاهش درد بیماران آرتریت، مدیریت فشار خون و کنترل کلسترول و کاهش خطر بیماری قلبی کمک می‌کند

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر