این قسمت‌های مرغ را هرگز نخورید!

مرغ به دلیل داشتن پروتئین بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری مانند روی، مس و ویتامین‌های گروه B، همواره به عنوان یک منبع غذایی سالم و مقوی شناخته می‌شود.
این قسمت‌های مرغ را هرگز نخورید!
کد خبر : ۷۷۱۱۳

مصرف مرغ به عنوان یکی از منابع پروتئینی در بسیاری از رژیم‌های غذایی جایگاه ویژه‌ای دارد. با این حال برخی قسمت‌های مرغ به دلایل مختلفی برای مصرف توصیه نمی‌شوند.
مرغ به دلیل داشتن پروتئین بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری مانند روی، مس و ویتامین‌های گروه B، همواره به عنوان یک منبع غذایی سالم و مقوی شناخته می‌شود. همچنین، میزان چربی‌های اشباع کمتر در مقایسه با برخی دیگر از گوشت‌ها، آن را به گزینه‌ای مناسب برای افرادی که به دنبال تغذیه سالم‌تر هستند، تبدیل کرده است.

پوست و جگر مرغ را نخورید
مطالعات نشان داده اند که پوست و جگر مرغ، بیشترین میزان تجمع دارو‌ها و آنتی بیوتیک‌هایی را که طی دوره پرورش به مرغ داده می‌شود، در خود جای می‌دهند. این دارو‌ها برای درمان بیماری‌ها و افزایش رشد مرغ‌ها استفاده می‌شوند و باقی‌مانده آنها در بدن، به ویژه در اندام‌هایی مانند پوست و جگر، ذخیره خواهد شد.

مصرف بیش از حد این قسمت‌ها، به ویژه برای کودکان که سیستم ایمنی بدن شان هنوز در حال تکامل است، می‌تواند عوارض جانبی مختلفی به همراه داشته باشد؛ بنابراین توصیه می‌شود که در هنگام خرید و مصرف مرغ، به تازگی و کیفیت آن توجه ویژه شود و از مصرف پوست و جگر مرغ به ویژه در صورتی که رنگ غیر طبیعی داشته باشند، خودداری نمایید.

منبع: تابناک

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر