گزارش آگهی

8 راهکار درمان میگرن در طب سنتی که نمی شناسید!

درمان میگرن در طب سنتی به علل اصلی آن بستگی دارد. پیروان طب سنتی معتقدند که هر گونه عدم تعادل در مزاج و اخلاط بدن می تواند منجر به بروز علائم میگرن شود.
8 راهکار درمان میگرن در طب سنتی که نمی شناسید!
کد خبر : ۸۰۰۲۸

درمان میگرن در طب سنتی به علل اصلی آن بستگی دارد. پیروان طب سنتی معتقدند که هر گونه عدم تعادل در مزاج و اخلاط بدن می تواند منجر به بروز علائم میگرن شود. از این رو، درمان و پیشگیری از میگرن در طب سنتی به ایجاد تعادل بین مزاج و اخلاط بدن ارتباط دارد. این درمان ها بیشتر به تغییرات سبک زندگی، تغییرات مثبت در رژیم غذایی و در نهایت راهکارهای درمان گیاهی میگرن مانند خرید کپسول میگرالس، مربوط می شوند.

رایج ترین علل میگرن در طب سنتی

از نظر طب سنتی، داشتن مزاج سرد می تواند یکی از علل بروز میگرن در افراد باشد. سردی مزاج، باعث اختلال در گردش خون و انقباض عروق مغزی می‌شود که می‌تواند منجر به سردردهای میگرنی گردد. علاوه بر این، افراد سرد مزاج، زود عصبی می‌شوند که عصبانیت در این افراد باعث تشدید میگرن می‌شود. سایر علل احتمالی بروز میگرن در طب سنتی، عبارتند از:

توضیحات

علت میگرن

افراد با مزاج سرد مستعد میگرن هستند. سردی مزاج منجر به اختلال در گردش خون و انقباض عروق مغزی شده و سردردهای میگرنی را ایجاد می‌کند.

سردی مزاج

ضعف سیستم گوارشی و روده‌ها موجب دفع ناقص سموم از بدن می‌شود که به تجمع آن‌ها و ایجاد میگرن منجر می‌گردد.

تجمع سموم در بدن

کبد، به عنوان عضو مهم در تصفیه خون و دفع سموم عمل می‌کند. ناراحتی‌های کبدی ممکن است به افزایش سموم و ایجاد میگرن منجر شود.

ناراحتی‌های کبدی

تحریک و تشدید احساسات منفی می‌تواند باعث برهم خوردن تعادل اخلاط بدن و بروز سردردهای میگرنی شود.

احساسات منفی (کینه، نفرت، استرس)

انجام کارهای زیاد و خسته‌کننده می‌تواند فشار فیزیکی و ذهنی را افزایش داده و میگرن را تحریک کند.

کارهای خسته‌کننده

زیاده‌روی در مصرف چای پررنگ باعث تحریک عصبی و ایجاد اختلالات در سیستم گوارشی و در نتیجه بروز میگرن می‌شود.

نوشیدن زیاد چای پررنگ

اختلال در سیکل ماهانه به عنوان یکی از عوامل ایجاد نوسان در هورمون‌ها و بروز سردردهای میگرنی شناخته می‌شود.

بی‌نظمی در عادت ماهانه

زمینه وراثتی می‌تواند نقش مهمی در بروز میگرن ایفا کند و در برخی خانواده‌ها به طور ژنتیکی این بیماری دیده می‌شود.

وراثت

راهکارهای درمانی طب سنتی برای سردردهای میگرن

به گزارش تکین فارمد «طب سنتی چندین رویکرد را برای مدیریت و درمان میگرن ارائه می‌دهد که اغلب بر درمان‌های طبیعی و شیوه‌های جامع تمرکز دارد. درمان‌های گیاهی، یکی از اصلی‌ترین روش‌های درمانی است که معمولاً از گیاهان مختلف برای کمک به پیشگیری از میگرن استفاده می‌شود. اعتقاد بر این است که این گیاهان دارای خواصی هستند که التهاب را کاهش می دهد و فعالیت عصبی را آرام می کند، که می تواند در مدیریت علائم میگرن مفید باشد. برخی از گیاهان دارویی مانند زنجبیل، نعناع، و اسطوخودوس به دلیل خواص ضد التهابی و آرام‌بخش خود می‌توانند در کاهش علائم میگرن مؤثر باشند. نوشیدن چای زنجبیل یا ماساژ با روغن نعناع روی شقیقه‌ها می‌تواند به تسکین درد کمک کند.»

در طب سنتی، تعادل بین اخلاط چهارگانه (صفرا، سودا، بلغم و دم) برای حفظ سلامتی و سلامتی از بیماری‌ها، از جمله میگرن، بسیار مهم است. در این راستا، روش های زیر برای مدیریت و مدیریت کردن این اخلاط توصیه می شود:

  1. درمان میگرن در طب سنتی: مصرف عسل با آب ولرم

8 راهکار درمان میگرن در طب سنتی که نمی شناسید!

عسل در طب سنتی به عنوان یک ماده گرم و مفید برای افراد با طبع سرد می‌شود. مصرف عسل با آب ولرم به پاکسازی دستگاه گوارش و دفع سموم کمک می‌کند. عسل همچنین می تواند به تعادل اخلاط بدن کمک کرده و اخلاط سرد (مانند بلغم) که ممکن است به میگرن شود را کنترل کند.

2. پیاده‌روی روزانه برای درمان میگرن در طب گیاهی

تحرک و فعالیت بدنی مانند پیاده‌روی، یکی از درمان میگرن در طب سنتی است که باعث تقویت خون و عملکرد قلب و بدن می‌شود. در طب سنتی، پیاده‌روی به ویژه برای افراد با طبع سرد توصیه می‌شود، زیرا باعث گرم‌شدن بدن و تعادل اخلاط می‌شود. این فعالیت ساده از انقباض مغزی که می‌تواند عامل میگرن باشد، جلوگیری می‌کند.

3. درمان میگرن در طب سنتی: پرهیز از دخانیات

استعمال دخانیات در طب سنتی به عنوان یکی از عوامل افزایش صفرا و سودا شناخته می‌شود. دود ناشی از دخانیات می‌تواند اخلاط بدن را مختلف کرده و باعث خشکی و اختلال در عملکرد ریه‌ها و مغز شود. این عوامل به تشدید سردردها، به‌ویژه سردردهای میگرنی می‌شود. پرهیز از مصرف دخانیات به بهبود سلامت کلی بدن و ایجاد تعادل اخلاط کمک می کند.

4. مصرف آب انگور طبیعی یا مویز سیاه

انگور و مویز سیاه، به دلیل طبع گرم و تر خود در طب سنتی برای درمان میگرن مفید هستند. مصرف منظم این مواد غذایی به بهبود عملکرد، تقویت کننده خون، و دفع سموم بدن کمک می‌کند. انگور و مویز سیاه، همچنین باعث رقیق‌شدن خون و جلوگیری از انسداد عروق بدن می‌شود که می‌تواند شدت و تعداد دفعات حملات میگرنی را کاهش دهد.

5. ماساژ سر با مخلوط آب و بادام تلخ

8 راهکار درمان میگرن در طب سنتی که نمی شناسید!

ماساژ درمانی، یکی از روشهای طبیعی و درمان میگرن در طب سنتی است. از طرفی هم، بادام تلخ دارای خواص ضدی و تسکین بوده که مصرف آن می تواند به کاهش دردهای میگرنی کمک کند. استفاده از مخلوط آب و بادام تلخ، به عنوان یک ماده گرم‌کننده و آرامش‌بخش می‌تواند جریان را در سر بهبود بخشد و باعث کاهش انقباض مغزی و درد میگرنی شود.

ابتدا مقدار کمی از روغن بادام تلخ را با آب مخلوط کرده و به آرامی روی سر، به‌ویژه نواحی شقیقه‌ها و پیشانی، ماساژ دهید. این کار را به آرامی و به‌صورت دایره‌های انجام دهید تا روغن جذب شود. این اقدامات باعث آرامش اعصاب و کاهش عضلانی می شود و به تسکین میگرن کمک می کند.

6. استفاده از دم‌کرده‌های گیاهی

گیاهان دارویی از دیرباز به عنوان یک روش طبیعی برای درمان میگرن در طب سنتی استفاده می‌شوند. مصرف دم‌کرده‌های گیاهی که دارای خواص ضد درد، آرام‌بخش و تقویت‌کننده سیستم عصبی هستند، می‌توانند به کاهش دردهای میگرنی کمک کنند. در ادامه برخی از این دم‌کردها اشاره می‌کنیم:

  • دم‌کرده ریحان: ریحان دارای ویژگی‌های آرامش‌بخش و تسکین‌دهنده است و مصرف آن به کاهش انقباض کمک می‌کند. مصرف دم‌کرده ریحان به بهبود جریان خون و آرامش اعصاب کرده و می‌تواند باعث کاهش دردهای میگرنی شود. چند برگ ریحان را در آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه دم کرده و این دمنوش را میل کنید.

  • دم کرده ‌آویشن: آویشن با خواص ضدکرد و تقویت‌کننده سیستم ایمنی، به کاهش و تسکین سردردهای میگرنی کمک می‌کند. علاوه بر این، آویشن باعث بهبود عملکرد دستگاه و تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می شود که از عوامل موثر در کاهش میگرن است.

7. مالیدن اسانس نعنا رقیق شده بر روی شقیقه‌ها

استفاده از اسانس نعنا رقیق‌شده به‌عنوان یک درمان موضعی برای کاهش درد میگرن توصیه می‌شود. نعنا، دارای خاصیت خنک‌کنندگی و تسکین‌دهنده است که می‌تواند به آرام‌کردن عضلات و بهبود جریان خون در ناحیه سر کمک کند. مالیدن این اسانس بر روی شقیقه‌ها باعث باز شدن عروق خونی و کاهش تنش می‌شود. به همین دلیل، در کاهش شدت سردردهای میگرنی مؤثر است.

8. استفاده از اسانس گل محمدی یا گلاب

بوئیدن اسانس گل محمدی یا گلاب یکی دیگر از درمان میگرن در طب سنتی که می‌تواند به کاهش استرس و آرام‌کردن اعصاب کمک کند، که به نوبه خود باعث کاهش درد میگرن می‌شود. گلاب دارای خاصیت آرام‌بخشی است. به‌ویژه در زمانی که میگرن ناشی از استرس یا تنش‌های عصبی باشد، بسیار مفید است.

استفاده از این روش های ساده و آسان از دیدگاه طب سنتی، به مدیریت اخلاط بدن و کاهش سردردهای میگرنی کمک می‌کنند. در به کارگیری روش های درمان میگرن در طب سنتی، توجه کنید که این راهکارها تاثیر موقتی دارند و نمی توانند از بروز حملات میگرن در آینده پیشگیری کنند.

اما خوشبختانه، استفاده از راهکارهای درمانی نوین مانند مصرف کپسول گیاهی کپسول میگرالس از تکین فارمد https://takinpharmed.com می تواند تاثیر بسیار زیادی در درمان و حتی پیشگیری از بروز حملات میگرن داشته باشد. ضمن اینکه، ترکیبات این کپسول کاملا گیاهی بوده و مصرف آن هیچ گونه عوارض جانبی ندارد.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
مجله زندگی
ارسال نظر