
موج ریزشی قیمت دلار در دومین روز هفته هم ادامه پیدا کرد؛ به طوری که هر دلار آمریکا با کاهش ۱۰ هزار تومانی، به ۸۵ هزار و ۵۹۹ تومان رسید.
کاهش قیمت دلار در حالی است که بررسیها نشان میدهد از ابتدای معاملات روز شنبه، دلار کاهشی در حدود ۱۵ هزار تومان را ثبت کرده است.
همچنین روند یک هفته گذشته بازار ارز، ریزش ۱۸ هزار تومانی قیمت دلار را نشان میدهد.
تحلیلگران معتقدند فشار فروش در بازار ارز از یکسو ناشی از سیگنالهای مثبت مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان است و از سوی دیگر، تحتتاثیر افت قیمت تتر قرار دارد که خود بهعنوان دماسنج روانی بازار ارز شناخته میشود.
گزارشها از مذاکرات روز گذشته در عمان، حاکی از لحن مثبت هر دو طرف ایرانی و آمریکایی است. اظهارات غیررسمی پس از پایان گفتوگوها، پالسهایی از کاهش تنش و احتمال حصول یک توافق موقت را به بازار مخابره کرده که بلافاصله خود را در افت نرخ دلار منعکس کرده است.
در همین رابطه، کامرانی سلطانیزاده، دبیرکل کانون صرافان در گفتوگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره اینکه آیان ریزش قیمت دلار همچنان ادامه دارد؟ تاکید میکند: ریزش ادامهدار است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر اکثر مردم فروشنده هستند و خریدار کم است، میگوید: تاکنون بیش از ۳۰ درصد ریزش قیمت دلار را در بازار داشتهایم.
دبیرکل کانون صرافان در پاسخ به این سوال که سطح بعدی کاهش قیمت دلار کجاست؟ عنوان میکند: سطح کاهش و کف کاهش بسته به رفتار بازارساز در تغییر کف نرخ ارز دولتی یا همان ارز مبادلهای دارد.
سلطانیزاده متذکر میشود: کف نرخ مبادله ۷۰ هزار تومان هست و اگر تغییری نکند، عملا کف دلار همان نرخ تعیین شده است.