نوشیدن این چای خش طعم دندان‌ها را مقاوم می‌کند

نوشیدن هر روزه چای سبز می‌تواند از تشکیل حفره‌های باکتریایی جلوگیری کرده و دندان‌ها را قوی‌تر کند.
نوشیدن این چای خش طعم دندان‌ها را مقاوم می‌کند
کد خبر : ۶۴۹۸۱

چای سبز تأثیرات آنتی‌باکتریال دارد که می‌تواند کمک کند تا تشکیل حفره‌های باکتریایی در دهان کاهش یابد.


وقتی چای می‌نوشید، ممکن است دندان‌هایتان کمی زرد شود، اما این ارزش را دارد. مطالعات نشان داده است که چای سبز تأثیرات آنتی‌باکتریال دارد که می‌تواند کمک کند تا تشکیل حفره‌های باکتریایی در دهان کاهش یابد.

نوشیدن هر روزه چای سبز می‌تواند از تشکیل حفره‌های باکتریایی جلوگیری کرده و دندان‌ها را قوی‌تر کند.

تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان را با نصب اپیلکیشن خبرخوان گردون به سهولت دنبال کنید.
منبع :
همشهری
مجله زندگی
ارسال نظر