مواد اولیه
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
خلال بادام ۱۵۰ گرم
کره ۲۵ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
زعفران به مقدار لازم
چوب دارچین یک تکه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا بادام را با مقداری گلاب و آب خیس کنید تا کمی نرم شود. سپس گوشت را به صورت قیمه خرد کنید و بشورید. همچنین زعفران را با چند قطعه یخ بگذارید تا رنگ بگیرد.
مرحله دوم
پیاز ها را نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه کره و روغن داخل قابلمه تفت دهید تا سبک شود .سپس مقداری زردچوبه به پیازها بزنید و در ادامه گوشت خرد شده را نیز افزوده و کمی فلفل سیاه بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم
در ادامه رب را افزوده و کمی با گوشت تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود .سپس چند لیوان آب جوش به همراه چوب دارچین داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا گوشت ها پخته شوند.
مرحله چهارم
وقتی گوشت نیم پز شد چوب دارچین را از قابلمه خارج کنید و بادام خیس خورده را به همراه همان آب و گلابش افزوده و هم بزنید و اجازه دهید تا خورش با شعله کم جا بیفتد و باید آب خورشت کاملا کم شود.
مرحله پنجم
در انتهای پخت نمک را افزوده و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و زمانی که خورشت غلیظ شد تخم مرغ ها را می توانید به دو روش به خورش اضافه کنید . تخم مرغ ها را یا جدا نیمرو کنید سپس روی خورشت گذاشته و یا داخل خورش ریخته و درب قابلمه را بگذارید تا کمی سفت شود. می توانید برای هر نفر یک نیمرو سرو کنید.