برای پختوپز روغن کنجد بهتر است یا روغن زیتون ؟
هر دو روغن کنجد و روغن زیتون دارای فواید غذایی استواری هستند و انتخاب بین آنها بستگی به سلیقه شخصی دارد.
انتخاب بین روغن کنجد و روغن زیتون بستگی به نیازها و ترجیحات شخصی شما دارد. هر دو نوع روغن دارای ویژگیها و فواید منحصر به فردی هستند:
روغن کنجد
غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده مفید (مانند اسید چرب امگا-۶ و امگا-۹) و آنتیاکسیدانهایی مانند سیاگماتول است.
- دارای طعم غنی و تلخ است که برخی از افراد ممکن است آن را بپسندند.
- استفاده از روغن کنجد به عنوان یک روغن پخت متوسط معمولی است، ولی همچنین میتوانید آن را به عنوان یک انتخاب برای اضافه کردن به سسها، دسرها، سالادها و غذاهای خام مصرف کنید.
روغن زیتون
غنی از اسیدهای چرب نامشبه و آنتیاکسیدانها مانند اسید چرب امگا-۳ و امگا-۶، ویتامین E و فنولیکها است.
- طعم ملایم و گرمی دارد که برای بسیاری از افراد مطلوب است.
- روغن زیتون معمولاً به عنوان یک روغن پخت با حرارت متوسط تا پایین مورد استفاده قرار میگیرد، اما همچنین میتوانید آن را برای سسها، سالادها و نوشیدنیهای خنک مصرف کنید.
در نهایت، هر دو روغن کنجد و روغن زیتون دارای فواید غذایی استواری هستند. انتخاب بین آنها بستگی به سلیقه شخصی، نوع غذایی که در حال طبخ آن هستید، و فواید خاصی که از هرکدام میخواهید داشته باشید دارد.